Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Izé. Kiemelném a szövegértés fontosságát: "döntse el". Szóval lehet, hogy ő (Lola) döntött már, de ez nem ugyanaz, mint amikor neked kell eldönteni, melyik tetszene Lolának. Tudod, téged kérdeztelek, nem őt. 😘
Úgy tippelem, hogy ez a kérdés már nem kérdés, mert Lolamacko eldöntötte a #860-adik beszólásod - bocsánat: hozzászólásod - után, hogy melyik a kedvence. Hacsak félre nem értettem valamit, ami megesik az idő távoából nézve.
Szegény nejed! Elég sivár lehet az élete. Habár, ha te nem vonod be a sajátba, lehet attól neki még sajátja. Ezek után jobb, ha nem tudsz róla, mert elképzelhető, hogy ő se akarná abba bevonni a férjét.
A különös dolgokat nem érdemes egyszerűnek látni. 😀 A szex mennyisége valóban nem egy állandó érték, azért is jó azt mondani, hogy elég nekem a napi átlag kettő. 😊😉 Ez mellett is lehetek persze frusztrált, ami miatt „pótcselekvésként" (?) ide járok olvasgatni, vitázni. De sajnos az orvosom nem hajlandó emelni ezen az átlagon, így nincs mit tenni.
Az én tapasztalatom is ezt mutatja, nagyon meg kell küzdeni a napi orgazmusért. Ha jóképű, az csak egy pont ami miatt választhatod, de még sok egyéb szinten is meg kell felelni a pasinak, hogy igent kapjon. Volt mikor teszteltem és ha nem tudott három francia újhullámos filmrendezőt mondani, akkor már esélytelen volt.😄
Erre már írtam egyszer :P Olvass vissza kérlek. Mondjuk azt ott nem reagáltam le, hogy te a szexet alapból csak szórakozásnak, élvezetnek tekinted, pedig azt elsődlegesen nem arra találták ki, mondhatnám nem az a célja, értelme.
Szerintem a házasság szerelemmel kezdődik. De az sem ritka, hogy a szülői házból ez a menekülés lehetősége. Vagy a szánalom. Én néha nagyon meg tudok szánni egy-egy pasit, annyira hogy elgondolkodom, vajon jót tennék vele, ha hozzámennék? Sajnos volt már rá igenlő válaszom. Persze csak fejben. Meg jóképű is volt. 😇
Köszi! 💖
M1... A lényeg, hogy van olyanod. 😇
Köszi – csak mert nekem címezted 😀💋💕
Ez egy csomagolt szív.
Kézcsókóm:
Álmoska5
A szex mennyisége valóban nem egy állandó érték, azért is jó azt mondani, hogy elég nekem a napi átlag kettő. 😊😉 Ez mellett is lehetek persze frusztrált, ami miatt „pótcselekvésként" (?) ide járok olvasgatni, vitázni. De sajnos az orvosom nem hajlandó emelni ezen az átlagon, így nincs mit tenni.
Ha jóképű, az csak egy pont ami miatt választhatod, de még sok egyéb szinten is meg kell felelni a pasinak, hogy igent kapjon. Volt mikor teszteltem és ha nem tudott három francia újhullámos filmrendezőt mondani, akkor már esélytelen volt.😄
Mondjuk azt ott nem reagáltam le, hogy te a szexet alapból csak szórakozásnak, élvezetnek tekinted, pedig azt elsődlegesen nem arra találták ki, mondhatnám nem az a célja, értelme.