Társalkodó - bármiről

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Arya
2024. február 9. 21:30
Bizony ott! Legalább egy csokornyi. Rózsa, Viola, Gyöngyvirág... Meg ami mostanában nyílik: a Hóvirág. Az illatáról nem hiszem, hogy felismerném. Doriant talán, mert nem sokan lesznek ott talpig szürkében. Habár, ha ő sem... 
Majd integessetek kérlek, amikor megláttok. Biztosan felismertek, mert a táskámba teszek majd egy torte-net.hu címkét különös ismertetőjelként.  Elég gáz lenne ugyanis Arya-s homlokpánttal közlekedni ott. Melindaként sem hiszem, hogy egyedi lennék.
1
Ez egy válasz doriangrey 2024. február 9. 12:40-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2024. február 9. 15:00
Jobb lesz a hangulatod, ha összejöttök doriangreyvel és cvirággal, majd írd meg mit ittatok és hogy jobb lett-e a hangulatod. Vidd magaddal a párodat is, biztos jó buli lesz.
2
Ez egy válasz Arya 2024. február 9. 11:21-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. február 9. 12:40
Szar napod van. Én utálom a hétvégét. Minden nap ünnepnap, nem kell még a hétvégével is tetézni. Amúgy megyek Mohácsra. Ruccanj le, hátha összefutunk. Virág is ott lesz. ;)
1
Ez egy válasz Arya 2024. február 9. 11:10-kor írt üzenetére.
Arya
2024. február 9. 11:21
Kedd van 11.26 és ittam, 1 dl vizet, szénsavasat, kék kupakosat, mert azt szeretem a legjobban.

Most péntek van és nagyjából ugyanannyi idő mint amit írtál.  Nemrég ittam egy kávét, mert alig pár órája ébredtem, de még mindig alig tértem magamhoz. A szomszéd macskája ébresztett reggel hat körül. A kába állapotomnak semmi köze az alkoholhoz. Nem tudom mihez lenne ennek köze rajtam kívül. Időjárás talán. Étrend? Megvan! Ma még nem ettem se sütit, se szendvicset. 
Lehet ezért engem sajnálni? Talán emiatt szeretni? Vagy bármi? 
Okolhatom érte a páromat, aki kora reggel elment itthonról? Őt lehet emiatt sajnálni? Utálom, ha nincs itthon. Őt ettől még imádom. Ok, ez nem a hírek, bár ezek abba amúgyse férnének be, csak a háború, meg a politika.
2
Ez egy válasz Lolamacko 2024. február 6. 11:27-kor írt üzenetére.
ikkjejzjiuiiii
2024. február 6. 16:31
Légxszi, amit most írtál  , írd bele a következő történetedbe.
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. február 6. 11:27-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2024. február 6. 11:27
Ittál, de nem írtad le, hogy mit, mennyit. Ne foszd meg a közönséget a részletektől. Ha már be lettünk avatva ebbe a személyes információba, akkor számolj be rendesen, hogy veled érezhessünk. Mit éreztél? Hamar kiütött? Vizet ittál és tiszta fejjel már nem is volt olyan érdekes a világ? Amikor iszol, szereted az ízét az italnak, vagy csak a hatását? A hatása milyen? Szomorú leszel? Beszédes? Elkezded elemezni az élet értelmét? Olyankor jöttél már rá nagy igazságokra? Mit vártál ezután a bejelentés után? Azt, hogy valaki majd elkezd lebeszélni az ivásról? Azt vártad, hogy megírja valaki, hogy ezzel csak magadnak ártasz? Sajnálatot akartál ébreszteni, vagy csak beszélgetést kezdeményezni?
Kedd van 11.26 és ittam, 1 dl vizet, szénsavasat, kék kupakosat, mert azt szeretem a legjobban.
2
Ez egy válasz ikkjejzjiuiiii 2024. február 3. 18:02-kor írt üzenetére.
ikkjejzjiuiiii
2024. február 3. 18:02
Iszok , saturday night
2
Lolamacko
2024. február 2. 13:39
Nem kell kés. Szavakkal is el tudja érni, hogy sütizzek és az idegtől aztán egy deka sem marad meg rajtam.
1
Ez egy válasz doriangrey 2024. február 2. 13:23-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. február 2. 13:23
Barokkos túlzás. Nem kell macska, elég az idegbeteg férj. Fogja a kést és körbekerget a ház/udvar/utca körül. Annyira jó fogyókúra, hogy utána muszáj sütizni! És hidd el, nem fogsz egy dekát sem hízni.
2
Ez egy válasz Arya 2024. február 1. 11:41-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. február 2. 13:21
Ember, erőltesd meg magad, mert lenyomnak a csajok. A jó erkölcs relatív. Kinek, mi a jó. Ha a nejedről van szó és a szomszéd kérdi, akkor nyilván nem tudsz vele kiegyezni. Vagy ha mégis, akkor az csoportosan elkövetett garázdálkodásnak hívják az erkölcs mezején. 😅
1
Ez egy válasz ikkjejzjiuiiii 2024. február 1. 18:29-kor írt üzenetére.
Titti
2024. február 2. 10:48
A gepárd is egy cica. Ő egy futóbajnok, ahogy Arya utalt a wiki-s hivatkozásában erre. Szóval nincs alternatívája, de ha megszelidíted, egész jó kis őrző-védő peted lehet. Kellemesen puha a bundája és takarónak sem rossz, mert meleg. Futásra edzőpartnerként elég motiváló, főleg akkor ha nem sikerül megszelidítened. 😂
2
Ez egy válasz Lolamacko 2024. február 1. 12:48-kor írt üzenetére.
Titti
2024. február 2. 10:41
A motiváció mostanában hó formájában érkezik. Edzőpartnerként jó lehet egy fiatal, lelkes szomszéd, férj, jó barát. Elég ha ő mögötted állva fogja a hólapát nyelét vagy a derekad. Ha ügyes akkor mindkettőt és neked csak irányítanod kell őt, vagy biztatni. Mínusz 10 fok alatt előnye ennek az edzésformának, hogy ha kicsúszik a nyél, akkor is kemény marad. 

Megjegyezném, hogy a fiatal fogalma ennél a felállásnál nem életkorfüggő.
2
Ez egy válasz cvirag 2024. február 2. 08:40-kor írt üzenetére.