Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Ember, erőltesd meg magad, mert lenyomnak a csajok. A jó erkölcs relatív. Kinek, mi a jó. Ha a nejedről van szó és a szomszéd kérdi, akkor nyilván nem tudsz vele kiegyezni. Vagy ha mégis, akkor az csoportosan elkövetett garázdálkodásnak hívják az erkölcs mezején. 😅
A gepárd is egy cica. Ő egy futóbajnok, ahogy Arya utalt a wiki-s hivatkozásában erre. Szóval nincs alternatívája, de ha megszelidíted, egész jó kis őrző-védő peted lehet. Kellemesen puha a bundája és takarónak sem rossz, mert meleg. Futásra edzőpartnerként elég motiváló, főleg akkor ha nem sikerül megszelidítened. 😂
A motiváció mostanában hó formájában érkezik. Edzőpartnerként jó lehet egy fiatal, lelkes szomszéd, férj, jó barát. Elég ha ő mögötted állva fogja a hólapát nyelét vagy a derekad. Ha ügyes akkor mindkettőt és neked csak irányítanod kell őt, vagy biztatni. Mínusz 10 fok alatt előnye ennek az edzésformának, hogy ha kicsúszik a nyél, akkor is kemény marad.
Megjegyezném, hogy a fiatal fogalma ennél a felállásnál nem életkorfüggő.
A jó erkölcsű nő semmivel sem elégedetlen. Kivéve veled, mivelhogy csak a témákat dobálod, de nem veszel részt párbeszédben. Aztán jön a nagyhalál, mint egy igazi primadonna. Mondták már neked, hogy enyhe nárcisztikus vonásokkal rendelkezel? Sokat bántottak gyerekkorodban?
Nem csalja meg a férjét, nem tart szeretőt. Ha a párja mellet szeretőt akar tartani akkor köteles a férjétől engedélyt kérni. Nem használja ki a férfiakat anyagilag. Nem köteles mindig elegánsnak lenni otthon nyugodtan viselhet akár szabadidő ruhát is.
Ahol én élek nincsenek gepárdok. Mi az alternatívája? Nem lehetne futás nélkül? Odaállok, megeszem a sütit, aztán bárki fölfalhat. Azt azért előrebocsátom, hogy süti után én is hizlaló étek vagyok. Ezt jól kitárgyaltuk. Már aki olvassa azt hiszi, egy életmód tanácsadó oldalra tévedt.
Ebben az esetben először a lustaságot kellene "kezelni". Taníts meg egy gepárdot futni. Mire a gepárd sebessége eléri a 60 km/h-t biztosan lefogysz. Amikor neki sikerül már százzal robognia, a súlyod talán nullára redukálja.
Villával. Le kell szúrni, nehogy már egy süti döntsön helyetted. Az óvszer csak a sütit hozó csinos pasin hatásos. Rajtam meg már semmi sem segít. Akinek tetszem annak így is jó vagyok, akinek meg nem az nekem sem. A virágokat meg locsolni kell, attól lesznek szépek, üdék. Egy rózsa akkor is szép, ha tömör szirmú. Náluk az illat a lényeges. Azt hiszem. De majd utána olvasok valahol.
Aryanak megszívlelendő a tanácsod, de én pl nemrég nagyon gyorsan visszafogytam süti mellett is. 😁 Szóval Melcsi ezentúl érdemes védekezni. Csak óvszerbe csomagolva edd a sütit. 😇😘
Kíváncsiságból megpróbálkoztam egy sajáttal. Azt tapasztaltam, hogy csúszkát tudok mozgatni, de szavazni nem. Kipróbáltam egy másiknál nálad és engedett szavazni is. A tiednél láthattam az átlagot, az enyémnél nem. Az átlag viszont nagyon átlag. Ott ahol a pontszám mondjuk 7,71 volt ott általában 7 7 8, ahol 7,55 ott viszont 7 7 7. Talán nem is érdemes megtudni, mert olyan sokra nem lehet ebből következtetni. Tévednék?
Most mondanám, hogy alacsony szint lenne a jó, de némelyik férfi itt még félreérti és úgy gondolná, hogy az alacsony szint az asztal alatt van. Te biztosan tudod, hogy nem erre gondoltam. Nekem sikerült, te se vagy rosszabb nálam. Felcseréltem a piát sütivel, egyéb nyalánksággal. Csak elhatározás és akarat kérdése. Meg idő. Azért nem lettem antialkoholista. Évente egyszer kétszer kipróbálom a hatását magamon. De nem esik jól. Rájöttem, hogy nem old meg semmit. Mégcsak bele se haltam. De egy próbát megért. Tapasztalatot szereztem. A negatív élményből is lehet tanulni.
Te tudsz magadra szavazni? Mármint a sztoridra? Nekem tegnap nem engedte. Nem mintha akartam volna, de én is kíváncsi lettem és amiatt akár megtettem volna, de nem lehetett. Igaza van Salsa papának. Ez egy megoldandó feladat. Lenne.
Megjegyezném, hogy a fiatal fogalma ennél a felállásnál nem életkorfüggő.
Már csak egy jó pozíció kell egy edzőteremben, ahonnan mozgás közben kiváló a panoráma. Lesz motivációd, elhiheted.
Nem csalja meg a férjét, nem tart szeretőt. Ha a párja mellet szeretőt akar tartani akkor köteles a férjétől engedélyt kérni.
Nem használja ki a férfiakat anyagilag.
Nem köteles mindig elegánsnak lenni otthon nyugodtan viselhet akár szabadidő ruhát is.
Az óvszer csak a sütit hozó csinos pasin hatásos.
Rajtam meg már semmi sem segít. Akinek tetszem annak így is jó vagyok, akinek meg nem az nekem sem.
A virágokat meg locsolni kell, attól lesznek szépek, üdék. Egy rózsa akkor is szép, ha tömör szirmú. Náluk az illat a lényeges. Azt hiszem. De majd utána olvasok valahol.
Nekem sikerült, te se vagy rosszabb nálam. Felcseréltem a piát sütivel, egyéb nyalánksággal. Csak elhatározás és akarat kérdése. Meg idő.
Azért nem lettem antialkoholista. Évente egyszer kétszer kipróbálom a hatását magamon. De nem esik jól. Rájöttem, hogy nem old meg semmit. Mégcsak bele se haltam. De egy próbát megért. Tapasztalatot szereztem. A negatív élményből is lehet tanulni.