Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Ez egy ilyen szőkének nagy dicséret. Akkor ez azt jelenti, hogy csak szép emberek dolgozzanak recepciósként? Gondolom, kötelező a smink is. Az átlagos embereket rejtsük el, mondjuk legyenek telefonos munkakörben, ahol nem látszódnak?
nem zárja ki. csak nem tudok szexis, képzett meterológus nőrről. a szexis kinézett előny a munkaerőpiacon, gondoljunk a recepciós munkakörre. okosan kérdeztél vissza.
kétféle időjós van, a szexis nő, és aki tanulta a meterológiát. a szexis nő, hülye a témához, csak felolvassa amit eléraknak. biztos h szép tudomány a légköri jelenségek kutatása, megértése. pl. a mágneses tér fontossága
a szemétszállító cégek szelektíven gyűjtik, jövőre az üres sörösdobozt is visszaveszik 50 forintért. de ez édesmidegy, ha az államok, az óriáscégek, dőzsölnek. :D
Mindenki arra vágyik, hogy szép csendben elaludhasson, fájdalom nélkül, és akkor amikor ő szeretné. Én arra vágyom, hogy örökké éljek, és az agyam és a fizikumom maradjon fiatal.
És ha egy abszurd fordulatként ismét Lolamackónak születnél újjá, az nagyon gáz lenne? Innen az ismeretlen távolból ítélve a jelenlegi is teljesen rendben van. Leélve újra egy élet más közegben, de egy folyamatos 'déja vu' érzéssel? Ha újraszületnék, legszívesebben tengerimalac lennék az unokámnál. 🙂 Remek kis életem lenne.
Igen! Ez tökéletesen leírta amit érzek. Legyek pillangó! Legyek pillangó és akkor gyorsan vége lesz, aztán újjászülethetek, ha jó voltam, akár férfiként is, vagy újra pillangóként.