Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Ha nem vigyázunk, akkor létezni fog. Már a statisztika elején nem tetszett a bevezető: a női írók. Miért pont ők? Miért nem a kerékpározást is kedvelő írók, nemtől függetlenül? Lehet, hogy azért írnak kevesebben mert sokkal több az egyéb elfoglaltságuk, és nem jut annyi idejük a gondolataik kifejezésére? Az, hogy az erotikus fantáziájuk ugyanolyan színes- sőt!- mint a férfiaké, az már sokszor kiderült ezen az oldalon is. Ha statisztikázod a szavaidat, készíts egy külön mellékletet a helyhatározó szavakról is, mert enélkül nem robbanhatsz be a tudományos vérkeringésbe. 🙂
Én azt sem tudtam, hogy létezik ilyen verseny. Egyáltalán nem a statisztika miatt írtam. Ezentúl majd felveszem minden nap közben kimondott szavam és gyártok belőle statisztikákat. Még nem döntöttem el, hogy hozzávegyem e a kimondatlanokat is, avagy sem. Jajj, olyan izgatott vagyok, milyen eredményeim lesznek karácsonyig!
Kedves Lolamackó! Mindenekelőtt: szépen kérlek, semmilyen következtetést ne vonj le Álmoska statisztikájából. Ez a tudomány olyan, mint az elvarázsolt kastély tükre: azt emel ki amit akar, és alapból torzít. Szinte mindig valamilyen előzetes koncepció alapján. A legfontosabb kimarad ebből is, a te személyiséged. Mit szeretsz, mit akarsz megmutatni magadból a történeteiden keresztül. Ha te magad meg vagy elégedve, és úgy érzed sikerült azt átadnod a műveddel amit akartál, akkor rendben vagy. (Ez lehet az az érzés, ami a fordítóknál kimarad) Nekem ebből a bűvészkedésből az jön le, hogy van egy olvasói csoport amelyik szereti az írásaidat és ez a fontos. A többi csak számmisztika. Bármelyik fordító kollégával lehetne olyan összevetést barkácsolni ahol ő jön ki jobban, és olyat is ahol én. Lehetne, de minek?
Kedves ( szomorú ) Lolamackó! Miattad, hogy ne legyél szomorú, már ma közzéteszem azon számsoraimat amiben Te már előkelő helyre kerültél (Te október 31.-én egy 104 304 karakteres óriási művet produkáltál! ) Ezen egy munka alatt más személy 10-13 történetet küld be, s így megsokszorozza az olvasói számát
Privát "önkéntes" statisztika" a KARAKTEREK LEÜTÉSEINEK arányábaól nézve:
Arya: 7 történetének összes karakter száma: 198.450 átlag 28.350 Titti: 4 148.652 37.163 Éva:596 4 108.820 34.006,25 Lolamackó 15 325.522 21.701,46 Kékég: 11 184.405 16.764 Az előző statisztika számsora elszomorító vot Lolamackó szemszögéből,de ebben a megvilágításban a Kiemelkedő leütött karakrei arányában neki mennyivel több fizikai megterhelés voltugyanazon intervallum idő alatt mások erejét figyelembe véve.
Aranyos szomorú Lolamackó! Érzem, hogy nagyon fájt amit olvastál, ezt érzem a "következtetéssem" értelme alatt! STATISZTIKA ehy külön tudomány ág, ami azt jelenti, hogy kit hogyan lehet eltéríteni a valós ( bűvös ) számokkal.
Lehet a kijött eredményeket variálni tetszésünk szerint. Ezért csak miattad nem feküdtem le aludni, hogy regelre már más megvilágításban fogst kitűnni a számok világába.
Viszon helysbítenek kell mert neked nem 16 hanem 15 írásod jelent meg, mig kékégnek 10 helyett 11 története jelent meg. Ezáltal az átlag olvasok szám kissé megvátozik: Lolamackó: 15 8.495 olvasó jutott átlaga 566,3 olvasód volt Kékégnek: 11 24.170 olvasó jutott átlaga 2.197,27 -re módosult
Tévedések jogár fenn tartom a melléütéseimmel, vagy a betük elahagyásai miatt mert az agyam beteg csak 99% -on üzemel: Heylyesbítem a stiszika (helytelenül leírt szót az alábi helyesen leírt szóra 🙂
Privát "önkéntes" statisztika, az olvasók számai alapján
Privát "önkéntes" stiszika, az olvasók számai alapján.
Azon írónőkről, kikről tudom hogy nők , valamint elég termékenyek sz odalon. Nekik szól e kis munkám! Adataimat 2023. szepteber 1- től (mai napig) 2023. november 16.-ig megjelt ísráskra fokuszáltam:
Arya: 7 története jelent meg ezen ezen idő alatt: 6.822 olvasója volt (átlag: 947,59 Titti: 4 4.205 1.051,2 Éva596: 4 3.969 992,2 Lolanacko 16 8.495 530,9 Kékég: 10 24.170 2.417,0
Holnap a karakerke száma, holnapután akarakterek és a pontszámok alapján fogom a sorrenedet megcsinálni. Befejezésül meg minden adatot fog tartalamazni Tisztelettel: "Álmoska5"
Nem tudom más észe vette e rajtam kivül? 😰 Andreas6 kollegát már napok óta nem látom ő 7 évvel fiaralabb nálam, tehhát most December 20-án tötlti be a 70. Szüleése napját. Remélem csak beteg vagy gondolm nem csak nekem hiányzól? Mielőőbi visszatárást Kegvesj András
Egy idős házaspár ül egy szemeteskonténer mellett és bort isznak, láthatóan hajléktalanok. Orsi a tizenkét éves kislány sétál arra és megsajnálja az idős embereket. Egy termoszból teát ad nekik.
Orsi: Hideg van és fúj a szél, biztos jól esne egy csésze tea.
Idős nő: Aranyos kislány vagy, a szüleid büszkék lehetnek rád.
Idős férfi: Régebben Juhász voltam, ah lennének még napjainkban is birkáim akkor adnék neked egyet.
Orsi: Köszönöm. A kislány lecsavarja a termosz kupakját és először az idős néninek ad teát, majd az idős bácsinak.
Orsi: Csókolom, most mennem kell.
Orsi elsétál az idős házaspár újra bort iszik.
Otthon. Orsi: Édesanyám egy idős házaspárt láttam nem mesze tőlünk, nem maradhatnak éjjel az utcán.
Margit az édesanya: Telefonálok a szociális munkásoknak, ejj nem veszik fel a telefont.
Plüss hal: Eddig titkoltam, de én vagyok a kívánságteljesítő hal, egy kívánságot teljesítek.
Orsi: A közeli utcában lévő hajléktalanok ne maradjanak este az utcán.
A hajléktalan szállón sok ember díszít egy karácsonyfát, köztük az idős hajléktalan pár is, mikor nyílik az ajtó és megjelenik egy fiatal pár.
Fiatal férfi: Édesapám, ne haragudj, hogy sokáig távol voltam. Idős férfi. Hogy tudtad meg, hogy itt vagyok?
Fiatal férfi: Egy birka vezetett el ide.
Az ajtón bejön egy plüssbirka.
Fiatal férfi: A feleségem színésznő, szívesen énekel mindenkinek.
A fiatal nő énekel egy karácsonyi zenét, ami mindenkinek tetszik. Orsi és az édesanyja jön be az ajtón. Orsi egy plüss halat fog a kezében.
Az idős férfi a kislány felé fordul és megszólal: Neked ajándékozom a birkám, évek óta nem láttam és most előkerült.
Orsi: Köszönöm szépen.
Idős férfi: Margit.
Margit az édesanya: Honnan tudja a nevem?
Idős férfi: Te vagy a lányom.
Margit az édesanya: - Én nem ismertem a szüleim.
Idős nő: Akkor itt az ideje, hogy megismerd őket.
Hárman megölelik egymást.
Idős nő: Orsi sütök neked kalácsot.
Orsi: Köszönöm nagymama és nagypapa.
Megszólal a plüssbirka: A barátom a kívánságteljesítő hal. Megszólal a hal: Az én barátom pedig a birka.
Ha statisztikázod a szavaidat, készíts egy külön mellékletet a helyhatározó szavakról is, mert enélkül nem robbanhatsz be a tudományos vérkeringésbe. 🙂
Jajj, olyan izgatott vagyok, milyen eredményeim lesznek karácsonyig!
Arya: 7 történetének összes karakter száma: 198.450 átlag 28.350
Titti: 4 148.652 37.163
Éva:596 4 108.820 34.006,25
Lolamackó 15 325.522 21.701,46
Kékég: 11 184.405 16.764
Az előző statisztika számsora elszomorító vot Lolamackó szemszögéből,de ebben a megvilágításban a Kiemelkedő leütött karakrei arányában neki mennyivel több fizikai megterhelés voltugyanazon intervallum idő alatt mások erejét figyelembe véve.
"Álmoska5"
Érzem, hogy nagyon fájt amit olvastál, ezt érzem a "következtetéssem" értelme alatt!
STATISZTIKA ehy külön tudomány ág, ami azt jelenti, hogy kit hogyan lehet eltéríteni a valós ( bűvös ) számokkal.
Lehet a kijött eredményeket variálni tetszésünk szerint. Ezért csak miattad nem feküdtem le aludni, hogy regelre már más megvilágításban fogst kitűnni a számok világába.
Viszon helysbítenek kell mert neked nem 16 hanem 15 írásod jelent meg, mig kékégnek 10 helyett 11 története jelent meg. Ezáltal az átlag olvasok szám kissé megvátozik:
Lolamackó: 15 8.495 olvasó jutott átlaga 566,3 olvasód volt
Kékégnek: 11 24.170 olvasó jutott átlaga 2.197,27 -re módosult
"Álmoska5"
Heylyesbítem a stiszika (helytelenül leírt szót az alábi helyesen leírt szóra 🙂
Privát "önkéntes" statisztika, az olvasók számai alapján
Azon írónőkről, kikről tudom hogy nők , valamint elég termékenyek sz odalon. Nekik szól e kis munkám! Adataimat 2023. szepteber 1- től (mai napig) 2023. november 16.-ig megjelt ísráskra fokuszáltam:
Arya: 7 története jelent meg ezen ezen idő alatt: 6.822 olvasója volt (átlag: 947,59
Titti: 4 4.205 1.051,2
Éva596: 4 3.969 992,2
Lolanacko 16 8.495 530,9
Kékég: 10 24.170 2.417,0
Holnap a karakerke száma, holnapután akarakterek és a pontszámok alapján fogom a sorrenedet megcsinálni. Befejezésül meg minden adatot fog tartalamazni
Tisztelettel:
"Álmoska5"
Nem tudom más észe vette e rajtam kivül? 😰 Andreas6 kollegát már napok óta nem látom ő 7 évvel fiaralabb nálam, tehhát most December 20-án tötlti be a 70. Szüleése napját. Remélem csak beteg vagy gondolm nem csak nekem hiányzól? Mielőőbi visszatárást Kegvesj András
Színdarabot akartam írni.
Egy idős házaspár ül egy szemeteskonténer mellett és bort isznak, láthatóan hajléktalanok.
Orsi a tizenkét éves kislány sétál arra és megsajnálja az idős embereket. Egy termoszból teát ad nekik.
Orsi: Hideg van és fúj a szél, biztos jól esne egy csésze tea.
Idős nő: Aranyos kislány vagy, a szüleid büszkék lehetnek rád.
Idős férfi: Régebben Juhász voltam, ah lennének még napjainkban is birkáim akkor adnék neked egyet.
Orsi: Köszönöm.
A kislány lecsavarja a termosz kupakját és először az idős néninek ad teát, majd az idős bácsinak.
Orsi: Csókolom, most mennem kell.
Orsi elsétál az idős házaspár újra bort iszik.
Otthon.
Orsi: Édesanyám egy idős házaspárt láttam nem mesze tőlünk, nem maradhatnak éjjel az utcán.
Margit az édesanya: Telefonálok a szociális munkásoknak, ejj nem veszik fel a telefont.
Plüss hal: Eddig titkoltam, de én vagyok a kívánságteljesítő hal, egy kívánságot teljesítek.
Orsi: A közeli utcában lévő hajléktalanok ne maradjanak este az utcán.
A hajléktalan szállón sok ember díszít egy karácsonyfát, köztük az idős hajléktalan pár is, mikor nyílik az ajtó és megjelenik egy fiatal pár.
Fiatal férfi: Édesapám, ne haragudj, hogy sokáig távol voltam.
Idős férfi. Hogy tudtad meg, hogy itt vagyok?
Fiatal férfi: Egy birka vezetett el ide.
Az ajtón bejön egy plüssbirka.
Fiatal férfi: A feleségem színésznő, szívesen énekel mindenkinek.
A fiatal nő énekel egy karácsonyi zenét, ami mindenkinek tetszik.
Orsi és az édesanyja jön be az ajtón. Orsi egy plüss halat fog a kezében.
Az idős férfi a kislány felé fordul és megszólal: Neked ajándékozom a birkám, évek óta nem láttam és most előkerült.
Orsi: Köszönöm szépen.
Idős férfi: Margit.
Margit az édesanya: Honnan tudja a nevem?
Idős férfi: Te vagy a lányom.
Margit az édesanya: - Én nem ismertem a szüleim.
Idős nő: Akkor itt az ideje, hogy megismerd őket.
Idős nő: Orsi sütök neked kalácsot.
Orsi: Köszönöm nagymama és nagypapa.
Megszólal a plüssbirka: A barátom a kívánságteljesítő hal.
Megszólal a hal: Az én barátom pedig a birka.
Orsi. Boldog karácsonyt mindnekinek