Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
A hasznos tartalom nélküli , nem nem idekapcsoldó hozzászólásokat sajnis kénytelen vagyunk törölni, többen is jelezték, hogy kissé követhetetlen lett a beszélgetés néha, még a téma címéhez képest is.
Vannak férfiak, akiket nem szabad megvaltoztatni. Elromlanak tőle. Néha egy életre. Vannak, akik csak azt szeretik, ha körbeugrálják őket, de beszélgetni nem lehet velük, mert sérülnek.
3
ikkjejzjiuiiii
2023. október 15. 19:54
Amit én írok, az egy műfaj, amit nem szabad megváltoztatni. Nekem mindig hagyma szagom lesz.
Olvasom amit írsz. Más oldalakon. Bevallom volt olyan is ami tetszett, de sok olyan megnyilvánulásod is volt, ami nem tetszett. Az abszurdak tetszenek. Tudom, azt nem mindenki kedveli, érti, de nekem az egyik szívem csücske, mikor már belefáradok a világba, és összetalálkozom egy ilyennel, az felüdít. Te mindig ugyanazokat a szereplőket írod bele az írásaidba? Már ismerem őket, szinte mind. Melani, Gini, Erzsi, Béla, Valkoci...
Talpon lehet maradni a hazai piacon, már persze ezen a speciális piacon belül értve. Szerény véleményünk szerint az ilyen tartalmakra vevő olvasókat egészen korrekt módon igyekszünk kiszolgálni. (Pláne a legtöbb hasonló oldal "színvonalához" képest...)
De egy hírújsággal nyilván felesleges az összehasonlítás, teljesen már piac (bár meglehetősen jól ismerjük azt a vonalat, a Főszerkesztő évekig dolgozott az egyik piacvezetőnél). A politikai indíttatású "újságokkal" mégannyira sem szeretnék összehasonlítást, gyakorlatilag mindenben az ellentétét igyekszünk itt megvalósítani, mint ahogy bármilyen propagandalap működik. 🙂 (És nem szeretnénk semmilyen politizálásba belemenni vagy annak teret engedni.)
Üdvözlettel: Törté-Net Szerkesztőség
Ui: Viszont kérjük, hogy az értelmetlen dolgok bemásolását igyekezzünk mellőzni, most is kénytelenek voltunk ezt-azt törölni innen.
Fridi megtanulta a szórakoztató beszélgetést, Frei a szórakoztató regényírást. Ők abból élnek, hogy mi szórakozzunk. Elhiggyük nekik, hogy jók. Még egy Frei könyvet sem olvastam, nem tudom milyen, de ő nagyon meggyőzően adta el magát. Profi. Te hogy írsz? Miért írsz? Használsz helyesírás ellenőrzőt?
Ez azért már súrolja az intimitás határát. Nemde? Nyilván egy híroldal máshogy pörög, de mivel létezik tíz éves távlatban, nyilván van létjogosultsága. Minek idekeverni a politikát, menj a 444-re vagy a Mandinerre, ott is lehet kommentelni, ha ebben a témában mozogsz. Ha ügyes vagy, még találkozunk is. De jelzem, továbbra sem bírom a hülyéket, logikus, felépített gondolatokra ugrok. Pasiban is. Már, ha elmúltál 18. Azért vetem fel, mert ez az ámokfutás elég érdekes. Ha a sajátod az írás és azt hozod be, az is, ha meg nem a tiéd, akkor meg hagyjuk…
Imponál nekem ez a válasz.
Kedves ikkjejzjiuiiii!
A hasznos tartalom nélküli , nem nem idekapcsoldó hozzászólásokat sajnis kénytelen vagyunk törölni, többen is jelezték, hogy kissé követhetetlen lett a beszélgetés néha, még a téma címéhez képest is.
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
szerkeztőség, miért törlődnek az általam írt kommentek?
Talpon lehet maradni a hazai piacon, már persze ezen a speciális piacon belül értve.
Szerény véleményünk szerint az ilyen tartalmakra vevő olvasókat egészen korrekt módon igyekszünk kiszolgálni. (Pláne a legtöbb hasonló oldal "színvonalához" képest...)
De egy hírújsággal nyilván felesleges az összehasonlítás, teljesen már piac (bár meglehetősen jól ismerjük azt a vonalat, a Főszerkesztő évekig dolgozott az egyik piacvezetőnél). A politikai indíttatású "újságokkal" mégannyira sem szeretnék összehasonlítást, gyakorlatilag mindenben az ellentétét igyekszünk itt megvalósítani, mint ahogy bármilyen propagandalap működik. 🙂
(És nem szeretnénk semmilyen politizálásba belemenni vagy annak teret engedni.)
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Ui: Viszont kérjük, hogy az értelmetlen dolgok bemásolását igyekezzünk mellőzni, most is kénytelenek voltunk ezt-azt törölni innen.
Nyilván egy híroldal máshogy pörög, de mivel létezik tíz éves távlatban, nyilván van létjogosultsága.
Minek idekeverni a politikát, menj a 444-re vagy a Mandinerre, ott is lehet kommentelni, ha ebben a témában mozogsz. Ha ügyes vagy, még találkozunk is. De jelzem, továbbra sem bírom a hülyéket, logikus, felépített gondolatokra ugrok. Pasiban is.
Már, ha elmúltál 18. Azért vetem fel, mert ez az ámokfutás elég érdekes. Ha a sajátod az írás és azt hozod be, az is, ha meg nem a tiéd, akkor meg hagyjuk…