Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Bocsánat! Nem annak szántam. Visszavonulok. Ha lehetne törölném is az elmúlt órát, és akkor nem kaptál volna üzenetet tőlem. Bocsánat! Értékeld, hogy őszintén megbántam.
Igazából a Fórumba a társalgás miatt írok. Az oldalra pedig a képregényeket töltöm fel, ha elkészültem persze a fordítással. Nem áll szándékomban ismerkedni. Egyébként már az első hozzászólásod után rá jöttem, hogy gúnyolódás tárgyává váltam a nálad.
Remélem harmadszorra csak sikerül elküldeni azt amit írni akarok. De ha megint nem akkor legyen szívesek az Adminok töröpjék az utolsó két hozzászólásomat. Köszönöm!
Azért vagyok inkább egyedül, mert így nem kell csalódnom. Nem kell olyan veszekedésekben résztvennem, amelyek tök feleslegesek. Így, hogy egyedül vagyok, azt csinálhatom amit szeretek, és nem azt amit a párom elvárna, mert különben baj lesz.
Ez igaz. Nem neki szörnyű, hanem az a tudat, hogy élhet még ember, aki a legnagyobb csodás érzést nem tapasztalhatta meg. A kifejezés nem magyaros és talán nem is helyes, de tőlem most csak ennyire tellett. Bár lehet ezt se kellett volna, hisz akik itt olvasgatnak, írnak, azok számára ez hihetetlen lehet. Sajnos, ez nem kitalált dolog. Ami még szörnyűbb, hogy nem is egyedi. A háború is szörnyű, de ez is. Ott meghalnak az emberek, itt azt hiszik, hogy élnek. Én meg nem tudok meghalni. Pedig sok itteni ember szerint talán nem ártana. 😀 Te viszont tudod, hogy mindennek megvan a maga ideje. A hely nem lényeges. Nekem már az idő sem. Nem panasz. Nem sírok. Csak... Butaság.
Köszi. A szavak simogatása mindig jobban esik, mint bármilyen lájk, csak gondoltam, ha szóra nem is érdemes, attól még egy gombnyomást talán megért neked. Titti üdvözöl, de ő most babafilmeket nézeget. Talán jövő héten már otthonában teheti. Többedmagával. De néha eszébe jut az itteniek közül sok mindenki. Te is. Azt mondta pusziltat téged is. Ugye nincs harag, ha nem adom át?
https://youtu.be/bxPtj3fNGXA Ashley Tries Pleaser Day Night Fascinate 6 Inch High Heel Rhinestone Shoes at The Crystalbrook Room -- Ashley - nek szép lábikói vannak. Jó iparos munka a dolgozatod. Nem lájkolok, mert az nem érdekel. A Pleaser cipők nagyon jók, akár egy Sheer Vintage Stockings - al.
Nekem ezek a fegyverek jobban tetszenek. https://www.youtube.com/watch?v=-xwguY7Ghs4 Könnyen levehetőek és ki lehet velük szúrni a szemtelen pasasok valamijét. Könnyedén lekapható mindegyik változat és célszerű egyszerre mindkettővel támadni, ezáltal elhárítani a kivédés lehetőségét. Nem mellesleg szexi viseletek nyaranta, nem izzad bennük meg a lábfej. Harisnya viselete lehetséges, bár nélkülözhető ezeknél a fazonoknál. Tudom. Próbáltam. Csak Merlot fogyasztása esetén nem ajánlott egyik sem. Szóval, ha nem kényszerítesz többé engem annak elfogyasztására, akkor még az idén felveszem. 🙂 Pff... Még nem értékelted a dolgozatomat. Legalább egy lájkot eressz meg kérlek! Köszike.
Ez egy bármiről kategória. El tudtok képzelni olyat, hogy egy nő négy gyermeket szült - ebből három életben maradt - és sohasem tapasztalta meg az orgazmust? Most 87 éves, de negyvennek sem érzi önmagát. Vagy mégis, mert egyre inkább érzi, hogy nem érti e világot. Néha így, néha úgy... De orgazmusról szólva csak mosolyog. Azt mondja, hallott róla. "A kurvák kiváltsága." Ezt Ő mondta. Én "ismertem" 36 éves korában. Gyönyörű volt. Ma is szép. Ok, anya csak egy van, de... Ki hallott már ilyet? Lehetséges ez? Hihetelen, ugye? Segíthetnék neki. Kéne? Biztosan boldogabb lenne ettől, de az értékrendje miatt.. Tanácstalan vagyok. Tehetek-e bármit? Ha férfi lennék... Kellene? Szerezzek neki egy pasit aki megbántja?
Hajnal van. Nem tudok aludni. Kéne valaki. Akik simogat és megnyugtat. Nem messze tőlem, lenne aki megtehetné De Ő nem kell. Bűnös gondolataim messzire repítenek. Hozzád! Veled! Bár tudom, hogy most ezt nem lehet. Úgy gondolod, hogy nekem könnyebb. Tévedsz. Együtt viselem veled a terhet. Mindörökké! ❤
Valaki egyszer azt mondta nekem, hogy ne akarjam megérteni az embereket. A férfiakat meg főleg ne! 🙂 Álljon itt példaképpen az emoji kérdése. Egyszer érdekel a szívecske, másik alkalommal már szinte sértésnek vennéd, ha lenne. Beszéltem erről egy hozzá(d) értővel, de csak legyintett: "Ne foglalkozz vele! Ő jó ember, csak nem fogadja ezt el." Másra is megkért, mert ő most elfoglalt. Lusta vagyok, hát idézek:A szívecske nem titok. Mindenkinek van. Csak van akinek nem igazán sikerül megdobogtatnia a sajátját. Emoji is van mindenkinek. Ha másutt nem, a mobiljában. Nem mindenki szereti használni és némelyik informatikus sem tudja. Egyszerű ha windowst használsz. Keress egy Win emblémával ellátott billentyűt és nyomd le, meg mellette a pontot . is. Az előhoz egy kis ablakot, ahol már csak meg kell találnod azt, amit akarsz, akárcsak az életben is - izgalmas dolog 🙂 - és ha rákattintasz/koppintasz, akkor már be is illesztetted magadnak. Mármint a szövegbe. 🙂 Ok, ez hülye vicc volt, de... Ha nem érted szólj. Rendben? ❤ Ha gépen használod a Windowst akkor utána lehet nézni a gyorsbillentyűknek. Érdekes és sok érdektelen dolog is kiderülhet. Senki nem fogja megtanulni az egészet. Nem is érdemes, mert holnap talán megváltozik. Mindenki azt fogja megjegyezni azok közül, amiket szeret használni, ami egyszerűbbé teheti az életét. Például a vágólap használata. Ha megnyomod a win gombot és a szimpla v betű gombját egyszerre, alapból egy ablak ugrik elő. Ha előzőleg nem másoltál semmit, akkor üres, némi magyarázat talán látszik. Ha utána olvasgatsz például a törtenetek valamelyikén és megtetszik egy mondat, vagy egy jó pasis kép, csak ráviszed az egeret és végighúzod azon a neked tetsző dolgon úgy, hogy a színe inverzre váltson vagy legalábbis megváltozzon, azaz kijelölöd. Ha ezután megnyomod a Ctrl+C billentyűket egyszerre, látszólag nem történik semmi. (A Ctrl az a Control feliratú bill, de ha nincs vagy nem olyan a felirat, akkor a bal oldali legalsó gombot próbáld ki.) De ha ismét megnyomod a win+v akkor láthatod, hogy megjelenik ott, amit előbb másoltál. A kijelölés és a Ctrl+C ugyanis a másolás. Na ez így még nem fog megmaradni, ha leállítod a gépet eltűnik. Ha meg akarod tartani, akkor megnyitod mondjuk a word-ot és lenyomod a win+V és rákattintasz arra amit be szeretnél illeszteni. Elég sok dolgot lehet így a memóriában tárolni.Még egyszerűbb annak, aki nem szeret egerészni, ha egyszerűen lenyomja a megjelenő oldalon a Ctrl+A billentyűket, azzal mindent kijelöl és ha utána teszi ugyanazt amit fent leírtam, akkor már le is mentett mindent. A word használatát nem magyarázom el, hiszen írsz, ebből azt gondolom, hogy profi vagy. De működik bárkinek a legegyszerűbb szövegszerkesztővel is - például: jegyzettömb, vagy bármi.Ez majdnem olyan, mint amit fentebb leírtam, hogy minden barátom állandóan a fejemben van velem. Ha elalszom akkor ezt én nem érzékelem. Ha lekapcsolom a gépem, akkor eltűnik a memóriájából az előbbi tartalom, azaz mindketten egy kicsit elfelejtjük azt, azokat amiket életünkben látunk, tapasztalunk. A különbség csak annyi, hogy én felébredve ismét emlékszem arra, hogy kik a barátaim, a gép viszont nem fog emlékezni, vagyis ha újraindítod a gépet, akkor a másolt dolgok nem fognak újra megjelenni.Bocs, nem okoskodni akartam. Csak eszmefuttatás volt az emojival és az informatikával kapcsolatban.
Azért vagyok inkább egyedül, mert így nem kell csalódnom. Nem kell olyan veszekedésekben résztvennem, amelyek tök feleslegesek. Így, hogy egyedül vagyok, azt csinálhatom amit szeretek, és nem azt amit a párom elvárna, mert különben baj lesz.
Te viszont tudod, hogy mindennek megvan a maga ideje. A hely nem lényeges. Nekem már az idő sem. Nem panasz. Nem sírok. Csak... Butaság.
Titti üdvözöl, de ő most babafilmeket nézeget. Talán jövő héten már otthonában teheti. Többedmagával. De néha eszébe jut az itteniek közül sok mindenki. Te is. Azt mondta pusziltat téged is. Ugye nincs harag, ha nem adom át?
https://www.youtube.com/watch?v=-xwguY7Ghs4
Könnyen levehetőek és ki lehet velük szúrni a szemtelen pasasok valamijét. Könnyedén lekapható mindegyik változat és célszerű egyszerre mindkettővel támadni, ezáltal elhárítani a kivédés lehetőségét. Nem mellesleg szexi viseletek nyaranta, nem izzad bennük meg a lábfej. Harisnya viselete lehetséges, bár nélkülözhető ezeknél a fazonoknál. Tudom. Próbáltam.
Csak Merlot fogyasztása esetén nem ajánlott egyik sem. Szóval, ha nem kényszerítesz többé engem annak elfogyasztására, akkor még az idén felveszem. 🙂
Pff... Még nem értékelted a dolgozatomat. Legalább egy lájkot eressz meg kérlek! Köszike.
El tudtok képzelni olyat, hogy egy nő négy gyermeket szült - ebből három életben maradt - és sohasem tapasztalta meg az orgazmust? Most 87 éves, de negyvennek sem érzi önmagát.
Vagy mégis, mert egyre inkább érzi, hogy nem érti e világot. Néha így, néha úgy...
De orgazmusról szólva csak mosolyog. Azt mondja, hallott róla. "A kurvák kiváltsága." Ezt Ő mondta.
Én "ismertem" 36 éves korában. Gyönyörű volt. Ma is szép.
Ok, anya csak egy van, de... Ki hallott már ilyet? Lehetséges ez? Hihetelen, ugye?
Segíthetnék neki. Kéne?
Biztosan boldogabb lenne ettől, de az értékrendje miatt.. Tanácstalan vagyok. Tehetek-e bármit? Ha férfi lennék... Kellene? Szerezzek neki egy pasit aki megbántja?
Nem tudok aludni.
Kéne valaki.
Akik simogat és megnyugtat.
Nem messze tőlem, lenne aki megtehetné
De Ő nem kell.
Bűnös gondolataim messzire repítenek.
Hozzád! Veled!
Bár tudom, hogy most ezt nem lehet.
Úgy gondolod, hogy nekem könnyebb.
Tévedsz. Együtt viselem veled a terhet.
Mindörökké! ❤
Lusta vagyok, hát idézek:A szívecske nem titok. Mindenkinek van. Csak van akinek nem igazán sikerül megdobogtatnia a sajátját. Emoji is van mindenkinek. Ha másutt nem, a mobiljában. Nem mindenki szereti használni és némelyik informatikus sem tudja. Egyszerű ha windowst használsz. Keress egy Win emblémával ellátott billentyűt és nyomd le, meg mellette a pontot . is. Az előhoz egy kis ablakot, ahol már csak meg kell találnod azt, amit akarsz, akárcsak az életben is - izgalmas dolog 🙂 - és ha rákattintasz/koppintasz, akkor már be is illesztetted magadnak. Mármint a szövegbe. 🙂 Ok, ez hülye vicc volt, de... Ha nem érted szólj. Rendben? ❤
Ha gépen használod a Windowst akkor utána lehet nézni a gyorsbillentyűknek. Érdekes és sok érdektelen dolog is kiderülhet. Senki nem fogja megtanulni az egészet. Nem is érdemes, mert holnap talán megváltozik. Mindenki azt fogja megjegyezni azok közül, amiket szeret használni, ami egyszerűbbé teheti az életét. Például a vágólap használata. Ha megnyomod a win gombot és a szimpla v betű gombját egyszerre, alapból egy ablak ugrik elő. Ha előzőleg nem másoltál semmit, akkor üres, némi magyarázat talán látszik. Ha utána olvasgatsz például a törtenetek valamelyikén és megtetszik egy mondat, vagy egy jó pasis kép, csak ráviszed az egeret és végighúzod azon a neked tetsző dolgon úgy, hogy a színe inverzre váltson vagy legalábbis megváltozzon, azaz kijelölöd. Ha ezután megnyomod a Ctrl+C billentyűket egyszerre, látszólag nem történik semmi. (A Ctrl az a Control feliratú bill, de ha nincs vagy nem olyan a felirat, akkor a bal oldali legalsó gombot próbáld ki.) De ha ismét megnyomod a win+v akkor láthatod, hogy megjelenik ott, amit előbb másoltál. A kijelölés és a Ctrl+C ugyanis a másolás. Na ez így még nem fog megmaradni, ha leállítod a gépet eltűnik. Ha meg akarod tartani, akkor megnyitod mondjuk a word-ot és lenyomod a win+V és rákattintasz arra amit be szeretnél illeszteni. Elég sok dolgot lehet így a memóriában tárolni.Még egyszerűbb annak, aki nem szeret egerészni, ha egyszerűen lenyomja a megjelenő oldalon a Ctrl+A billentyűket, azzal mindent kijelöl és ha utána teszi ugyanazt amit fent leírtam, akkor már le is mentett mindent. A word használatát nem magyarázom el, hiszen írsz, ebből azt gondolom, hogy profi vagy. De működik bárkinek a legegyszerűbb szövegszerkesztővel is - például: jegyzettömb, vagy bármi.Ez majdnem olyan, mint amit fentebb leírtam, hogy minden barátom állandóan a fejemben van velem. Ha elalszom akkor ezt én nem érzékelem. Ha lekapcsolom a gépem, akkor eltűnik a memóriájából az előbbi tartalom, azaz mindketten egy kicsit elfelejtjük azt, azokat amiket életünkben látunk, tapasztalunk. A különbség csak annyi, hogy én felébredve ismét emlékszem arra, hogy kik a barátaim, a gép viszont nem fog emlékezni, vagyis ha újraindítod a gépet, akkor a másolt dolgok nem fognak újra megjelenni.Bocs, nem okoskodni akartam. Csak eszmefuttatás volt az emojival és az informatikával kapcsolatban.
Ne haragudj rám, kérlek!