Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Napsugár N efelejcskék színű fent az égbolt, A blakomra süt a napsugár, P illangókkal játszadoznék én most, S uttognám, hogy gyönyörű a nyár. U taznék a szelek szárnyán és ott G itárhúrjait simogatnám, Á lmaidba csepp, kis csodát szórok, R ád kacsintok huncut, kis virág.
Remélem a hivatkozás rendesen jelenik meg, mert nem tudom, hogyan működik, csak másoltam innen, hogy könnyebben rátalálj, ha szeretnél.
Huszti Péter modta az egyik filmben az anyának, h olyat akarok csinálni amit még nem csináltam, színdarabot akarok írni. Én is erre gondoltam, hogy írok egy színdarabot.
Kedves Kaliban! Lolamackohoz hasonlóan nekem is van 2, ami még nem jelent meg. Egyiket október 27-én, másikat 30-án küldtem be. Nem türelmetlenkedek, mert belefér a két hétbe. Szerintem más oka van annak, ha nem minden nap jelentetnek meg történetet. Talán éppen azon dolgoznak, hogyan lehetne egyszerre több embernek válaszolni. Most én is egyszerre kettőtöknek címezném ezt.
Napsugár
N efelejcskék színű fent az égbolt,
A blakomra süt a napsugár,
P illangókkal játszadoznék én most,
S uttognám, hogy gyönyörű a nyár.
U taznék a szelek szárnyán és ott
G itárhúrjait simogatnám,
Á lmaidba csepp, kis csodát szórok,
R ád kacsintok huncut, kis virág.
Remélem a hivatkozás rendesen jelenik meg, mert nem tudom, hogyan működik, csak másoltam innen, hogy könnyebben rátalálj, ha szeretnél.
Talán senkinek sem szánva, de ha bárkinek szüksége lenne némi vigaszra, gondoljon néha ilyen "badarságra":
"Ami nem öl meg, az megerősít"
(Nietzsche)
"Ha eggyel többször tudsz felállni, mint ahányszor elbuksz...nyertes vagy"
(❁´◡`❁)
Lolamackohoz hasonlóan nekem is van 2, ami még nem jelent meg. Egyiket október 27-én, másikat 30-án küldtem be. Nem türelmetlenkedek, mert belefér a két hétbe. Szerintem más oka van annak, ha nem minden nap jelentetnek meg történetet. Talán éppen azon dolgoznak, hogyan lehetne egyszerre több embernek válaszolni. Most én is egyszerre kettőtöknek címezném ezt.