Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Gábor, te is tudod jól, hogy a két fogalom között elég nagy a különbség. A személyeskedésnek megvan a jelentése, annak nincs pozitív kicsengése. Itt a kritikának van a helye, és nem mások becsmérlésének. És kettőnk közül, szerintem nem én vagyok aki nincs tisztában önmagával, és ön-ámítok. Kritikának nézek elébe, sose volt vele bajom, a sértegetésnek nem. Te épp az vagy, ha véletlenül normálisan kritizálnak, elkezdesz hisztizni és személyeskedni. Ja, és olvasgass értelmező kéziszótárt, mielőtt okoskodni kezdesz.
1
g
gaborthefirst
2013. június 16. 00:45
A vélemény mindíg személyes, személyeskedő. Ha pozitív, akkor is. Csak emiatt - érdekes módon 🙂 - nem szoktak lázadni, sőt ... Nálam mindenki 'ötössel' indul, arról nem tehetek, hogy a legtöbben kb fél perc alatt lenullázzák magukat. Magukra vessenek, nem érdekel, hogy duzzognak.
1
B
Bob__
2013. június 15. 14:30
Arra gondolt már valaki, hogy nem biztos hogy nő áll a Mártimami név mögött? 😀 Ha egy pasi név írta volna, a keresztvizet is levette volna róla mindenki, így most mindenki finomkodik 🙂
Jó történet lenne. De NEM lett az. Martianyu, van fantázia abban amit megosztottál velünk (Hiszen nem mindennapi történet) de a fordítás rémes. Egy kis odafigyelés, és máris minden stimmelni fog. Ha folytatást nemis, de hasonló "nem sablonos" sztorikat szívesen várok tőled 🙂 Ui: Én is segítek ha kell. Mint irodalmilag mint másképp is.
Mártimami én is segitenék ha lehet 😀 Amugy folytasd mert jó 🙂
1
B
Bob__
2013. június 14. 23:55
Mártimami! Ha ennyire nehéz így csinálnod, akkor szerezz be 3 srácot. Míg kettővel foglalkozol, a harmadik meg írja amit diktálsz. ÉS a végén jutalmat kap 🙂 És tessék, itt egy új sztori alapja 😀
Köszike srácok , édesek vagytok , de amikor épp maszturbál az ember írás közben és egy finom fiatal farokra (esetleg kettőre) gondol nehéz ám ügyelni a helyesírásra , ha valamelyikőtök segítene nagyon hálás lennék .
1
R
Rinaldo
2013. június 14. 07:42
Jó kis szeszuális felvilágositás.
1
D
Dobszi
2013. június 14. 07:30
Szerintem édes mindegy milyen programmal fordította, csupán az számít, hogy ha a nyers fordítást átolvassa, s rendesen megfogalmazza, sokkal jobb lehetne. Amúgy meg ne papolj lekezelő beszólásról, mikor te magad még parasztabbúl teszed. A kategória családi, ami a gyenge felfogóképességedet feltételezve nem más, mint családtagok közötti sex-et bemutató művek. Azt viszont vedd figyelembe, hogy ezek csupánmegírt, vagy képregények esetén megrajzolt művek, melyek alap esetben nem ártanak senkinek. Sokakat izgat a téma (köztük engem is), de attól még nem tekintik követendő példának. Én se feküdnék le egy családtagommal sem, ahogy nőt se bántanék soha, pedig az s/m kategóriát is kedvelem.
És kettőnk közül, szerintem nem én vagyok aki nincs tisztában önmagával, és ön-ámítok.
Kritikának nézek elébe, sose volt vele bajom, a sértegetésnek nem.
Te épp az vagy, ha véletlenül normálisan kritizálnak, elkezdesz hisztizni és személyeskedni.
Ja, és olvasgass értelmező kéziszótárt, mielőtt okoskodni kezdesz.
Nálam mindenki 'ötössel' indul, arról nem tehetek, hogy a legtöbben kb fél perc alatt lenullázzák magukat. Magukra vessenek, nem érdekel, hogy duzzognak.
Ha egy pasi név írta volna, a keresztvizet is levette volna róla mindenki, így most mindenki finomkodik 🙂
De NEM lett az.
Martianyu, van fantázia abban amit megosztottál velünk (Hiszen nem mindennapi történet)
de a fordítás rémes.
Egy kis odafigyelés, és máris minden stimmelni fog.
Ha folytatást nemis, de hasonló "nem sablonos" sztorikat szívesen várok tőled 🙂
Ui: Én is segítek ha kell. Mint irodalmilag mint másképp is.
Ha ennyire nehéz így csinálnod, akkor szerezz be 3 srácot. Míg kettővel foglalkozol, a harmadik meg írja amit diktálsz. ÉS a végén jutalmat kap 🙂
És tessék, itt egy új sztori alapja 😀
Nagyon szívesen segítek akár mindkettőben is
😀 😀 😀
Folytatástól függ milyen pontot érdemel.
Szerintem édes mindegy milyen programmal fordította, csupán az számít, hogy ha a nyers fordítást átolvassa, s rendesen megfogalmazza, sokkal jobb lehetne.
Amúgy meg ne papolj lekezelő beszólásról, mikor te magad még parasztabbúl teszed. A kategória családi, ami a gyenge felfogóképességedet feltételezve nem más, mint családtagok közötti sex-et bemutató művek. Azt viszont vedd figyelembe, hogy ezek csupánmegírt, vagy képregények esetén megrajzolt művek, melyek alap esetben nem ártanak senkinek. Sokakat izgat a téma (köztük engem is), de attól még nem tekintik követendő példának. Én se feküdnék le egy családtagommal sem, ahogy nőt se bántanék soha, pedig az s/m kategóriát is kedvelem.