Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Nekem a beírás sem tetszett, a többi észrevételeddel maximálisan egyetértek axelley. Talán egyedül a színvilág nem kifogásolható, bár nekem ez a stílus nem jön be, egy időben kedvelt volt. De önmagában ez édes kevés, semmin nem változtat Saitek, ez egy rakás szar.
Beírás nekem tetszet, de a fordítás hagy kívánni valót maga után. Pl.: "Kifocizta a fia az ablakom" most komolyan ki az a hülye aki így beszél. Sok az elírás is. Saitek adok rá 2 pontot és remélem az ilyen hülyeségeket abbahagyod. Képregény technikája gyatra (kereszt fiam szebben rajzol), téma szar, meg semmi köze az Iron Giant-hoz.
de szerintem még vagy 7 szexoldallal lehetett volna bővíteni
ezért ez nekem csak most 9p lett
folytasd!...
igazi vérrokoni családi szex felállás
apa-fia. apa-lánya, anya-fia. anya-lánya
és testvérek. vagy mind együtt stb.
Pl.: "Kifocizta a fia az ablakom" most komolyan ki az a hülye aki így beszél. Sok az elírás is. Saitek adok rá 2 pontot és remélem az ilyen hülyeségeket abbahagyod. Képregény technikája gyatra (kereszt fiam szebben rajzol), téma szar, meg semmi köze az Iron Giant-hoz.