Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Véleményem szerint inkább családi mint sm. Eléggé elkapkodtad, de az alaptörténet jó, egy folytatást megér, de azt ne kapkod el! 6P.
1
g
gaborthefirst
2013. június 8. 03:57
xpetix: a korrupció az amiből kihagytak... nekem kissé paranojásnak tűnsz 😀
1
x
xpetix
2013. június 8. 00:31
Áruld már el, mennyit fizetett neked az apple, hogy reklámozod, csak mert négy mondatban ötször szerepelt az "iPad" szó ami mármár komikus, és az ezen való gondolkodás ki is zökkentett a történetből, ami pedig alapvetően jó lenne. Bár azért jobban örülnék neki, ha kicsit részletgazdagabban írnád le a cselekményeket. 7 pontot adok rá, de ha lesz folytatás akkor arra sem fogok kevesebbet adni!
1
j
jonzinho01
2013. június 7. 18:32
"18 éves srác vagyok , nővéremnek és nekem nőies testalkatunk van ,,
Télen (téli szünet) nagyon ritkán dörög villámlik. De amugy jó a történet
1
g
gaborthefirst
2013. június 5. 01:09
depito: szerintem egy picit elkapkodtad, pl így nem értem, hogy a csaj egyszerre hogyan dugott és szopott. Lecsatolta? 🙂 Szóval kicsit gyors a tempó, amit sajnáltam, mert ebből sokkal többet kihozhattál volna. Az alapok jók, de részletesebben, árnyaltabban írj. Úgy, hogy közben tartsd meg a történet dinamikáját. És ez nem s/m, inkább bizarr kategóriába tartozik. Meg 'családi'-ba. Az adócsalást kreatív könyvelés címke alatt keresd. 😀 Ezt elhagyhatnád, mert a sztori szempontjából nem szükséges, hogy tesók legyenek, bár úgy tűnik ez kell a parasztoknak, mit beszélek a kedves olvasóknak. Különben jól írsz, nagyon tetszik a stílusod. Folytasd! 8 pont. Kösz, üdv!
ezt hogy ? XD