Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Ha valaki látta a rajzfilmet annak érthető. De így egy összekevert semmi. Kapásból, 3 történet egyben. Hiányzik belőle a fejezeteket összekötő képek. Mintha a sorozatott össze visszanézed, és nem tudod, mi van. Legközelebb írj hozzá."Vége az első fejezetnek." Vagy néz utána a képregénynek majomteve. Ez így zavaró és élvezhetetlen volt. 1 pont
1
g
gaborthefirst
2013. június 4. 23:49
Nem rossz ez Vira, csak nem lehet tudni miről szól. 😀
én tudom miről szól az Avatar láttam a filmet is(Az utolsó léghajlító) és láttam a rajzfilm sorozatot is ( Ang legendája).... sőt Corra legendáját is láttam rajzfilm változatban🙂 nem rossz ez így sem🙂
1
B
Bob__
2013. június 4. 17:26
Nem beszélek össze-vissza :P Csak tudni kéne olvasni ér értelmezni, nem pedig megmagyarázni.
1
g
gaborthefirst
2013. június 3. 09:26
Kedves Bob_: először azt mondtad, hogy a második rész érthető az első rész nélkül. Most meg azt mondod, hogy a filmet ismerve érthető. Összevissza beszélsz kedves Bob_ 🙂 De azt jól látod, hogy nem tehetsz róla!
1
B
Bob__
2013. június 3. 08:30
VAgy épp fordítva. Aki ismeri az Avatart,annak szerintem érthető a sztorija is. Nem mindenki tehet arról, ha olyasmihez szól hozzá, vagy onnan idéz, amihez nem ért. :P
1
g
gaborthefirst
2013. június 3. 00:49
Mindenki a maga szintjén. Túl sok mindent nem tudsz kedves Bob_. Ezért gondolod, hogy érted a dolgokat 🙂 Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa!
1
B
Bob__
2013. június 3. 00:35
Nem tudom ebben mi a nem világos miről szól? 🙂 Érthető ez az első rész nélkül is 😀
1
r
rockycellar
2013. június 1. 10:55
Nem rossz, de folytatás is kéne
1
g
gaborthefirst
2013. május 30. 14:30
majomteve: jelentéktelen részletkérdés egy sorozat részeinek sorrendben közlése. Sőt, teljesen lényegtelen. 🙂 Szerintem akkor küldjél be következő részt, ha az előzőt már kitették ... bár még így sem biztos, hogy érthető lesz a sztori, mert lehet egyes oldalak felcserélődnek vagy kimaradnak. 🙂 Örülök, hogy a hiba nem az én készülékemben van, mert azzal még úgy-ahogy együtt tudok élni, hogy pl a higgs bozon mint olyan nem teljesen világos, na de egy képregényt nem érteni gáz lenne! 😀 Majd kiderül. Ha lesz számomra elfogadható értelme együtt a két résznek, akkor ez a rész nálam 9 pontot ér. 10 nem tud lenni, mert sajnos hullámzó a rajz minősége, ami engem zavar. Nekem főleg a grafittal rajzolt képregények tetszenek. És azok érdekes módon nem szoktak gagyik lenni, sőt szép számban van köztük művészi alkotás. Még érdekesebb, hogy ezeknek mindíg van történetük, ráadásul a tartalom minősége 'alkalmazkodik' a formához. Üdv!
gaborthefirst: Két részes a képregény, és ez a második része, lehet hogy azért nem világos annyira. Nem is értem miért ez került ki előbb amikor az első részt hamarabb küldtem be 🙂 Bár szerintem nincs annyira nagy összefüggés a kettő képregény között, de majd meglátjátok ha felkerül az első is 😀
1
p
papi
2013. május 30. 04:52
Jó a grafika, de nem tudom miről szól!
1
g
gaborthefirst
2013. május 29. 23:45
A képi világ közepesen sz@r, azért nézhető. Mintha lenne történet, de nem világos miről szól. 🙂 A szöveg, a fordítás jó. Átlagosnál jobb képregény, de nem nagy szám. 8 pont
Kapásból, 3 történet egyben. Hiányzik belőle a fejezeteket összekötő képek. Mintha a sorozatott össze visszanézed, és nem tudod, mi van.
Legközelebb írj hozzá."Vége az első fejezetnek." Vagy néz utána a képregénynek majomteve. Ez így zavaró és élvezhetetlen volt.
1 pont
sőt Corra legendáját is láttam rajzfilm változatban🙂
nem rossz ez így sem🙂
Örülök, hogy a hiba nem az én készülékemben van, mert azzal még úgy-ahogy együtt tudok élni, hogy pl a higgs bozon mint olyan nem teljesen világos, na de egy képregényt nem érteni gáz lenne! 😀
Majd kiderül. Ha lesz számomra elfogadható értelme együtt a két résznek, akkor ez a rész nálam 9 pontot ér. 10 nem tud lenni, mert sajnos hullámzó a rajz minősége, ami engem zavar. Nekem főleg a grafittal rajzolt képregények tetszenek. És azok érdekes módon nem szoktak gagyik lenni, sőt szép számban van köztük művészi alkotás. Még érdekesebb, hogy ezeknek mindíg van történetük, ráadásul a tartalom minősége 'alkalmazkodik' a formához. Üdv!
Bár szerintem nincs annyira nagy összefüggés a kettő képregény között, de majd meglátjátok ha felkerül az első is 😀