Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Törekedj rá légyszi-légyszi-légyszi ... 🙂 (nekem sem tetszik ez a grafika, de mivel a képregény lényege mégiscsak a sztori, az meg nincs, így teljesen mindegy milyen, vagyis ha jó lenne sem érne semmit, sőt kidobott pénz)
gaborthefirst: Lehet, hogy nem vagyok szakbarbár grafikában, de ettől még nem tetszik a grafika. 🙂 Nálam egy képregénynél a grafikai megvalósításon néha több bukik, mint a sztori vonalon. Én sem vagyok tökéletes, na...
daryoon: ha megengeded engem egy picit zavar, hogy téged nem zavar. Szakbarbárnak hívják azt, aki csak a szakmai résszel törődik, mint pl grafika, fordítás. Te nem vagy szakbarbár daryoon. 🙂
Részemről azt kell mondjam, kár ezért. A grafika borzalmas, ennél sokkalta jobban kivitelezett hentai mangák vannak. A sztori pedig semmitmondó (ami valójában nem zavarna, ha grafikai szinten adna valamit a képregény). Egyedül a fordítást tudom értékelni, de ugye a többi nélkül... az is kevés a jó végeredményhez.
1
h
hairy_pussy
2013. május 23. 06:10
gyenge
1
p
papi
2013. május 23. 05:05
Nem rossz.
1
g
gaborthefirst
2013. május 23. 00:55
Ezmiez Neo005? Komolyan kérdem. Szerinted jó?! Szerintem 1 pont, és csak azért, mert 0 sajnos nincsen! Mégha érzelmek meg vmi sztori lennének talán, de ez NULLA! EGY NAGY NULLA! SEMMI! ZÉRÓ! NULLA!
(nekem sem tetszik ez a grafika, de mivel a képregény lényege mégiscsak a sztori, az meg nincs, így teljesen mindegy milyen, vagyis ha jó lenne sem érne semmit, sőt kidobott pénz)