Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Köszönök mindent hozzászólást és értékelést, de hozzátartozik a történethez 2 dolog; 1. ez egy teljesen kitalált és a valóságtól teljesen mentes történet, 2. legeslegelső szárnypróbálgatás...
1
g
gaborthefirst
2013. május 15. 23:50
Condemned (milyen értelemben?🙂) hát a vérfertőzés nehéz téma. Így ahogy leírtad én elfogadom, mert itt, ebben a történetben felnőtt (érett) emberek valós és kölcsönös érzelmein alapuló önálló (saját) döntésük eredményeként közösen kialakított nem csak szex kapcsolatáról van szó, az meg - bár vérfertőző volta miatt nem a legszerencsésebb, de - az ő magánügyük, szerintem. Különben nagyon jól írsz, kedvelem a stílusodat. A végét egy kicsit elsietted, de majd legközelebb. 🙂 9 pont. Üdv!
1. senki nem állította az ellenkezőjét, de még csak nem is utalt rá 🙂
2. én részemről remélem nem az utolsó volt.
Üdv!
Különben nagyon jól írsz, kedvelem a stílusodat. A végét egy kicsit elsietted, de majd legközelebb. 🙂 9 pont. Üdv!