Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
A terjedelmi korlát mibenléte inkább a visszaélések elkerülése miatt van, mint ahogy bár a történeteknél a minimum 5000 karakter lenne, de ha valaki 4700 karakterben ír le egy - amúgy jó - történetet, nem dobjuk vissza. Viszont elég sokan próbálnak visszaélni 2-3000 betűs történettel, vagy éppen 2 oldalas képregénnyel. Az ilyet nyilvánvalóan elutasítjuk.
Engem annyira nem zavar, hogy szét lett bontva, hiszen tényleg különálló rövid történetek ezek. Egybe a terjedelmi korlátok miatt küldtem (nehogy rövid legyen a megjelentetéshez). Jelenleg az Arsinoe sorozaton dolgozom, az első részt az előbb küldtem be, ezt tovább négy fogja követni. Sajna csak öt van meg nekem belőle, de bízom benne, meglesz a többi is...
1
T
Törté-Net
2013. május 8. 09:48
Kedves olvasók!
Valóban mi bontottuk szét történetekre az egyben beküldött képregényeket, amit meg is kérdeztünk daryoon-tól e-mail-en. Az oka pedig az, hogy egy képregény általában 1-1 történetet mesél el, ehhez alapvetően szeretnénk tartani magunkat, a több (de mégis egybefüggő) történetet elmesélő képregényeket pedig sorozatba szervezzük. A sorrend viszont valóban nem ugyanaz, sajnos nem vettünk észre előzmény-folytatás összefüggést az egyes részek között, ezért elnézést kérünk. :(
Üdvözlettel: Törté-Net Szerkesztőség
1
g
gaborthefirst
2013. május 8. 09:08
Végtelenül felháborító, hogy az oldal-gazda nem tartotta tiszteletben daryoon szerzői szabadságát a képregény terjedelmét illetően, és daryoon hozzájárulása nélkül önhatalmúlag darabokra szedte a képregényt, ráadásul a részeket még össze is keverte ... ! Égbekiáltó igazságtalanság, hogy ezekért daryoon felel, a nép őt okolja és pontozza le! Nagyon remélem, hogy daryoon-t a felelős nyilvánosan megköveti és megfelelően kárpótolja, egyben ígéretet tesz rá, hogy a jövőben tartózkodik az ilyen és hasonló gaztettek elkövetésétől!!!
Üdv! Először is a bosszankodóknak: ezek a részek ilyen rövidek. Valóban négy rész van, mind a négyet lefordítottam, és két részenként küldtem be. Nem én választottam így szét őket, hanem a Törté-Net gazdái.
gaborthefirst: Köszönöm a dicséretet. Igyekszem ilyenekre ráállni.
1
p
papi
2013. május 8. 05:43
Rz nagyon jó, csak az a baj, hoy plyen rövid
1
g
gaborthefirst
2013. május 8. 05:20
Valóban rövid, de szuper, imádom! Gratulálok daryoon, zseniális képregényt választottál, ettől a rajzolótól jöhet minden! Remek munkát végeztél, a szöveg tökéletesen passzol, külön dícséret a betűtípusért, telitalálat! Ilyen király képregényeket egész nap tudnék nézegetni. 🙂 Köszi daryoon és folytasd!!! 😀 10 pont!
Mi ez? Se vége, se eleje. Mi van ezen a héten befejezetlen képregények hete. Daryoon csalódtam benned, legközelebb néz utána a képregényednek. 4 rész jött ki angolul.
A terjedelmi korlát mibenléte inkább a visszaélések elkerülése miatt van, mint ahogy bár a történeteknél a minimum 5000 karakter lenne, de ha valaki 4700 karakterben ír le egy - amúgy jó - történetet, nem dobjuk vissza.
Viszont elég sokan próbálnak visszaélni 2-3000 betűs történettel, vagy éppen 2 oldalas képregénnyel. Az ilyet nyilvánvalóan elutasítjuk.
Valóban mi bontottuk szét történetekre az egyben beküldött képregényeket, amit meg is kérdeztünk daryoon-tól e-mail-en.
Az oka pedig az, hogy egy képregény általában 1-1 történetet mesél el, ehhez alapvetően szeretnénk tartani magunkat, a több (de mégis egybefüggő) történetet elmesélő képregényeket pedig sorozatba szervezzük.
A sorrend viszont valóban nem ugyanaz, sajnos nem vettünk észre előzmény-folytatás összefüggést az egyes részek között, ezért elnézést kérünk. :(
gaborthefirst: Köszönöm a dicséretet. Igyekszem ilyenekre ráállni.
Köszi daryoon és folytasd!!! 😀
10 pont!