Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
gaborthefirst: Részemről csak olyan képregénynek állok neki, ami valamiért bejön/bejött nekem. Mivel nem csípem a homo cuccokat, ezért ezeket kerülöm (kivéve a leszbikusok). Bi képregénnyel még annyira nem találkoztam...
1
g
gaborthefirst
2013. április 25. 23:27
axelley: yaomi-k jöhetnek! Meg nagyon perverzek is! Meg bizarr is! 😀
daryoon: megnéztem és egyetértek veled, nem túl jók... nekem a fentieken túl a nyugati stílusúak, a kézzel rajzoltak jönnek be igazán. Nyitott és rugalmas vagyok, de ami szar az szar, pl ez a manga is az.
Különben homo-képregényeket miért nem csináltok? Nem hiszem, hogy nincs. És bi-képregényeket sem látni. Max leszbi-t, azt is csak keveset. :-(
gaborthefirst: Van jó Hentai a rajz stílus miatt. Történetben csak egy valami jön be,(te azt tudod) vagy nagyon perverznek kell lennie. daryoon: Kösz az oldalt most nézem mennyi olyan meg van csinálva, ami tetszik.
Kösz, Gaborthefirst! Egyébként többet is fordítottam, mint az itt fent levők, csak azokat valamiért nem éreztem elég jónak, ezért csak a blogomra raktam ki. (http://tabooland.blogspot.com) 🙂
1
g
gaborthefirst
2013. április 24. 22:17
Spongyát rá daryoon, betudtam tavaszi fáradtságnak... már nem is emlékszem. 🙂 (Ne törődj axelley-el, nem kell hentai sem! 😉)
daryoon: megnéztem és egyetértek veled, nem túl jók... nekem a fentieken túl a nyugati stílusúak, a kézzel rajzoltak jönnek be igazán. Nyitott és rugalmas vagyok, de ami szar az szar, pl ez a manga is az.
Különben homo-képregényeket miért nem csináltok? Nem hiszem, hogy nincs. És bi-képregényeket sem látni. Max leszbi-t, azt is csak keveset. :-(
daryoon: Kösz az oldalt most nézem mennyi olyan meg van csinálva, ami tetszik.