Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
értem hogy mit akartál, de éppen ez a baj is, hogy néha gondolkodni kell azon, hogy akkor most mi van? Ez hogy van? Kicsit kesze-kusza, és valószerűtlen: sörözgetnek, dumálnak együttérzően, sajnálják magukat, de persze még mindíg áll a cerka ... nem hiszem. Szerelmi bánat közepén, álló fasszal persze, megkíván egy férfit. Aha. Még el nem felejtem nagyon tetszik a szóhasználatod és a stílusod, csakhát a sztori lehetne átgondoltabb, kidolgozottabb és akkor nem szédülnék... A hetero-szex leírása jól sikerült, már kicsit jobban vagyok. Tedd meg ne ábrándozz, és akkor ráadásul élvezhető lesz az írásod, mert akkor jól le is tudnád írni. 😉 Az elképzelés jó, a kivitelezés pocsék...
Igen meglepődtem, mikor reggel itt láttam ezt az írást. Nem azért, mert mégis kikerült, hanem azért mert valójában a legelső feltöltött történet volt. Aztán idővel már-már el is felejtettem, hogy feltöltöttem, sőt kicsit reméltem is, hogy nem.
Kedves Partysun! Nem szavazok, mert jó szerzőnek tartalak, de a véleményemet elmondom, mert jó szerzőnek tartalak. Nem a te műfajod. Neked a Hódítás, meg a Rövid nyaralás áll jól. De az piszkosul.
A hetero-szex leírása jól sikerült, már kicsit jobban vagyok.
Tedd meg ne ábrándozz, és akkor ráadásul élvezhető lesz az írásod, mert akkor jól le is tudnád írni. 😉
Az elképzelés jó, a kivitelezés pocsék...
Nem szavazok, mert jó szerzőnek tartalak, de a véleményemet elmondom, mert jó szerzőnek tartalak. Nem a te műfajod. Neked a Hódítás, meg a Rövid nyaralás áll jól. De az piszkosul.