Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Azt még hozzáteszem, hogy bármiféle szex akkor jó, ha értő, a másikra odafigyelő a partner. Bárki hozzászólhat, de úgy látom nem tülekednek. Szerintem tartanak tőled kissé.
1
ikkjejzjiuiiii
2023. október 22. 21:23
Attól h te nem akarod ragozni, más nyugodtan írhat még. Nem lehet elvárásod.
Mint nő, az egyetlen hiteles ebben a témában, azt kell mondanom létezik. Ezzel a témát be is lehet fejezni, nem kell tovább ragozni. Aki nem hiszi, próbálja ki.
Azt próbálom amit én szeretnék.:D Sajnos abból már kinőttemh másoknak akarjak megfelelni. De lépjünk túl ezen. Ez a női anális orgazmus téma is nagyon vicces, és abszurd.
Vitára mást kell keresned. Én a normális párbeszédek híve vagyok. Nem kívántam udvarolni neked. Olvastam tőled kiokádott nullát is, de amiért szóba álltam veled, az a néhány abszurd volt ami tetszett és fölkeltette a figyelmemet. Az ilyen kötözködéseiddel, mindig veszítesz néhány pontot, és már közelítesz a nullához. Inkább próbálj pontokat szerezni újra. Tudod ki vagyok én? Az olvasód. Lehet, hogy nem számítok, majd keresek más olvasnivalót.
Rossz napod volt? Feszült, ideges vagy? Nincsenek elvárásaim veled szemben. Valaki megbántott, és most belém állsz? Én eddig csak dicsértelek, nem bántottalak. Maradjon meg a béke ezen az oldalon.
Akkor szoktam összevissza írni, ha be vagyok baszva.
Ezt nem inkább ikeásjakuzzinak akartad írni? Vagy kijött belőled a nősoviniszta ismét?
mert a történetek . hu oldalon nem lehet úgy törölni a regisztrációt ahogy nekem tetszik, nem részletezem.
Igazad van, és ezt ők is tudják.
Nem kell túlbecsülni őket azért mert valaki egyszer azt merészelte mondani, hogy ők a teremtés koronái. Nélkülünk sehol sem lennének.
Megint ízléstelen vagy. Nem tudnál felnőni?
Miért Anonymous?
Azt még hozzáteszem, hogy bármiféle szex akkor jó, ha értő, a másikra odafigyelő a partner. Bárki hozzászólhat, de úgy látom nem tülekednek. Szerintem tartanak tőled kissé.
Attól h te nem akarod ragozni, más nyugodtan írhat még. Nem lehet elvárásod.
Én még kiszeretném egészíteni. a behatolást elősegíti ha egy fal van a nő előtt a szobában, mert akkor nem tud odébb menni, és be lehet dugni. :D
Mint nő, az egyetlen hiteles ebben a témában, azt kell mondanom létezik. Ezzel a témát be is lehet fejezni, nem kell tovább ragozni. Aki nem hiszi, próbálja ki.
kezdésnek jó lesz, Alice csodaországban jellegú történet. https://tortenetek.hu/tortenet/miert-pont-sargarepa/34297 Cserébe én is elolvasom amit kérsz,
A 70 - 80 oldalas írásaim kellene elolvasnod.
Azt próbálom amit én szeretnék.:D Sajnos abból már kinőttemh másoknak akarjak megfelelni. De lépjünk túl ezen. Ez a női anális orgazmus téma is nagyon vicces, és abszurd.
Vitára mást kell keresned. Én a normális párbeszédek híve vagyok. Nem kívántam udvarolni neked. Olvastam tőled kiokádott nullát is, de amiért szóba álltam veled, az a néhány abszurd volt ami tetszett és fölkeltette a figyelmemet. Az ilyen kötözködéseiddel, mindig veszítesz néhány pontot, és már közelítesz a nullához. Inkább próbálj pontokat szerezni újra. Tudod ki vagyok én? Az olvasód. Lehet, hogy nem számítok, majd keresek más olvasnivalót.
Jól körül udvaroltuk egymást. Amúgy a béke unalmas, jobb egy jó kiadós, átmozgató vita, veszekedés. De persze a béke is jó.
Rossz napod volt? Feszült, ideges vagy? Nincsenek elvárásaim veled szemben. Valaki megbántott, és most belém állsz? Én eddig csak dicsértelek, nem bántottalak. Maradjon meg a béke ezen az oldalon.
Engem nem érdekel az elvárásod. Egyáltalán minek szólsz bele? Ha hozzátenni nem tudsz.
Cuki vagy, de sajnos nem ismered a viccet, amiben két pasi beszélget erről. Én nem merem elmondani.
Pasik beszélgetnek a női orgazmusról. Mit tudtok ti erről? Láttatok már nőt orgazmus közben? Honnan tudjátok, hogy nem csak megjátszotta?