Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Kár érte a bele fektettet, munkát sajnálom csak. Csinálhattál volna valami olyat ami nincs ennyire le cenzúrázva.
1
s
sipospista
2013. április 8. 10:52
nem rossz
1
R
Rinaldo
2013. április 8. 08:49
Jól megdugta a húgát.
1
g
gaborthefirst
2013. április 8. 01:40
Ja! Hát valamire biztos jó lesz ... csak ne túl kemény papírra nyomtassátok mert kidörzsöli. 😀 Már megint egy idióta manga! Ki mondta, hogy kell a szemét és hogy az jó? :O Én ha nem tudok rajzolni megkérek valakit aki tud ... persze, sokan nem ismerik a kérem szót, vagy önértékelési problémával küzdenek, rosszakaratúak, igénytelenek stb, mindegy nekem nem kell!
Csinálhattál volna valami olyat ami nincs ennyire le cenzúrázva.
Már megint egy idióta manga! Ki mondta, hogy kell a szemét és hogy az jó? :O Én ha nem tudok rajzolni megkérek valakit aki tud ... persze, sokan nem ismerik a kérem szót, vagy önértékelési problémával küzdenek, rosszakaratúak, igénytelenek stb, mindegy nekem nem kell!