Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Ez olyan volt, mint egy felgyorsított film. Nem jutott idő, hogy be "bizseregjek", mert hamar vége lett! Volt ebbe minden kedvencem, de egy gyönyörű "SZENDVICSBE" tételt 1 azaz egy tő mondatba megfogalmazni. Ez az igazi kiszúrás!! Még be se nedvesedtem...
Most komolyan. Mi a franc történt a helyesírással? Ma nem az első és az utolsó, amit olvastam, amiben csapnivaló a helyesírás. Központozás hiányáról már ne is beszéljünk. Mintha csak egy bevásárlólistát olvasgatnék. Ömlesztve minden.
Nem az számít, hogy hány pontot kap, hanem az olvasottság.Gratula. Egyébként valóban fércmunka
1
B
Bikmakkocska
2013. május 5. 16:42
Elég perverz.
1
s
sanyi0227
2013. április 25. 23:40
nem rossz,de 1 kicsit rövidre sikerült
1
d
dönci
2013. április 25. 22:40
Ezt a sztorit én úgy írtam volna meg, hogy az első részben hosszabban kifejtettem volna a tesók játékát egymással, és a szüleiket csak később, egy másik részben vontam volna a családi szexbe. Így ez el van kicsit kapkodva. De attól még jó, nekem tetszett. Nem is értem, miért csak 5 és félen áll a szavazás. Nálam ez 8 pontot ér.
.....nekem a tartalomtól rendesen felállt...semmi gond.....