Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Helyesírás! Helyesírás! Helyesírás! pl. ted be helyesen tedd be vagy, baszál basszál, roszul rosszul... mondd ki és írd le ezeket a szavakat... úgy írjuk ahogy ejtjük! Rohadtul idegesítő!
Mikey: Helyesírást én nem hozok fel (nekem is bajom van vele, de nem tudom Microsoft Office Word 2007 használok a szövegeimnél). Az viszont tény, hogy nagyon sokan az alapvető nyelvtani igeragozásokkal gondban vannak itt az oldalon. Vagy csak olyan tükörfordítást csinálnak, hogy a magyar nyelvtant elfelejtik közben. Mégis az üzenő falat megnézem és a pontozást senkinek nem gond. Így egy elírást nem veszek figyelembe.
1
f
ferimeri
2013. március 28. 12:49
Hááát... nem eresztették a történetet éppen bő lére! 🙂
1
M
Mikey
2013. március 27. 23:55
Ugyan, ha csak a mamizás lenne a baj... de "itthol"?? Ez milyen szó? Szerintem először iratkozz be az iskolába, és majd akkor küldj anyagot, ha megtanultál írni!
1
r
rockycellar
2013. március 27. 09:49
Hát kicsit rövid meg elég gyorsan történik minden de amúgy jó
Egy jó tanács a további munkáidhoz: magyar nyelvjárást használd, ne a külföldit (angolt) sokan esnek ebbe a hibákba. pl.: "Kellemes meglepetés a maminak!" És ez "Ó mami!" Sok szór vissza tér a "Mami" NE HASZNÁD! Te sem szólítod édesanyádat "maminak" nem szokás. Nem nagy hiba csak bántó a szemnek. Pikánsabb a mondat így ("Kellemes meglepetés édesanyádnak!", és így is "Ó anyu"😉
Rohadtul idegesítő!
Az viszont tény, hogy nagyon sokan az alapvető nyelvtani igeragozásokkal gondban vannak itt az oldalon. Vagy csak olyan tükörfordítást csinálnak, hogy a magyar nyelvtant elfelejtik közben.
Mégis az üzenő falat megnézem és a pontozást senkinek nem gond.
Így egy elírást nem veszek figyelembe.
Szerintem először iratkozz be az iskolába, és majd akkor küldj anyagot, ha megtanultál írni!
de amúgy jó
Pikánsabb a mondat így ("Kellemes meglepetés édesanyádnak!", és így is "Ó anyu"😉