Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Csak engem zavar hogy, egy srácról szól, de az író mégis a "Nedves Punci" nevet használja? Ez kb 12-éves szint 😀 Egyébként nem nagyon olvastam el, de azt én is látom hogy, nagyon szar...
1
B
Bob__
2013. március 8. 08:32
Nem tudom mit vagytok úgy oda, legalább eredeti sztori. NEm sok ilyen témájú van. Lehet beteg elmézni, de ahoz végig kellett olvasni, hogy ide a komment részbe eljussunk. Szóval a ötlet nem rossz, de meg kéne fogalmazni az egészet.
két éves sperma adagot fogok neked odaadni. És az nem kevés.
Nincs két éves sperma adag , Neked van 2-nél nem sokkal több pont átlagod ! Talán nem véletlenül .
1
R
Rinaldo
2013. március 8. 07:38
Nagyon köcsög a gyerek.nem hogy hálás lenne.
1
j
joozsi
2013. március 8. 02:25
"Nagyon amatőr!" Kikérem magamnak ezt a fogalomzavart! Rádióamatőr vagyok. Ez pancser, nem amatőr. Az amatőrök ehhez képest profik. "elhatároztam, hogy Anyát méltó módon le fogom alázni," Miért kell egy anyát lealázni?! Micsoda beteg elme, aki mást meg akar alázni?! Szerintem a szex ugyan olyan szolgálat, mint bármi más. A másik szolgálata. A másik örömét keresve találjuk meg a magunkét. Bocsi, nem szándékozom megbántani senkit, de ez gyenge.
Egyébként nem nagyon olvastam el, de azt én is látom hogy, nagyon szar...
Lehet beteg elmézni, de ahoz végig kellett olvasni, hogy ide a komment részbe eljussunk.
Szóval a ötlet nem rossz, de meg kéne fogalmazni az egészet.
Nincs két éves sperma adag , Neked van 2-nél nem sokkal több pont átlagod ! Talán nem véletlenül .
Szerintem a szex ugyan olyan szolgálat, mint bármi más. A másik szolgálata. A másik örömét keresve találjuk meg a magunkét.
Bocsi, nem szándékozom megbántani senkit, de ez gyenge.