Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
2 évnyi sperma kiürítéséhez kell is 5 percnyi élvezés, ez kétségtelen.De hogy anyut miért kellett "méltó módon" lealázni????? Na a lényeg: - Fiam... lenne egy kérésem. Kipirult arccal nézett engem, én meg megsimogattam édes arcát. - Mi lenne az anya? - Menj el pszihológushoz kisfiam!
Maga a sztori nem lenne rossz, nagyon is tetszetős ez a kissé domináns történet, a legtöbb anya-fia sztori azért nem ilyen szokott lenni, nem hagyományos 🙂
Viszont túl gyerekes a megfogalmazás... sok a túlzás pl. 20/7cm farok stb...
Akkor gyűjjék mán a Megfojtatása a dolognak. De izibe!
1
s
sanyi0227
2013. április 25. 23:04
nekem tetszett
1
l
listike
2013. március 21. 19:38
Annyira nem rossz. Meglátjuk milyen lesz a folytatás.
1
N
NORBI60
2013. március 17. 12:28
Láttam már roszabbat is!!
1
L
Loene
2013. március 11. 19:49
Most had idézzek Hadházi Lászlótól: " Nem jött át, genyó!" A felvezetés a szokottnál is betegebb, ami nem is lenne baj, engem csak az alkotói értéke érdekel szinte minden történetnek, de azzal se adtál semmit az olvasónak, a nyelvezet pocsék, és megmondom őszintén a 8 általánost nem adnám meg neked.
Na a lényeg:
- Fiam... lenne egy kérésem.
Kipirult arccal nézett engem, én meg megsimogattam édes arcát.
- Mi lenne az anya?
- Menj el pszihológushoz kisfiam!
Viszont túl gyerekes a megfogalmazás... sok a túlzás pl. 20/7cm farok stb...
A felvezetés a szokottnál is betegebb, ami nem is lenne baj, engem csak az alkotói értéke érdekel szinte minden történetnek, de azzal se adtál semmit az olvasónak, a nyelvezet pocsék, és megmondom őszintén a 8 általánost nem adnám meg neked.