Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
bocs boyka92 ahogy már előzőleg is írtam ezt nem az általad irt oldalról szedtem a mai napig azt sem tudtam hogy ott van egyel talán ilyen fajta képregény egyel talán mert nem szoktam látogatni az oldalukat most is csak azért néztem meg mert meg vádoltál de ezt a képregényt nem találtam bár lehet hogy rosszul kerestem van ott 25 oldalnyi és azokon belül is sok képregény nem kezdtem el egyenként végig zongorázni az összes al oldalt ezt én máshonnan szedtem és fordítottam ahogy tudtam igyekeztem ugyan úgy írni hogy jó legyen de nem biztos hogy sikerült de egy szó mint száz a fordítás tekintetében tiszta a lelki ismeretem hogy a képregény eredetileg ki készítette azt nem tudom de ezt a fordítást én nem szorulok rá hogy lopással szerezek tagságit már van elküldve ezen kívül más képregényem is és az nem narutos mi előtt azokra is azt mondanád hogy az is onnan van szolok hogy nem macsek2
boyka92: Én már többször jeleztem hentaiaknál, hogy innen-onnan van lopva. Fordítás egyezik még oké, de hogy a betű méret, külalak egyezik az már nem véletlen. Mégis fent vannak az oldalon. Itt sem a szöveg, és főleg a betű külalak sem egyezik. Leg közelebb néz utána. [moderálva] És most nyers leszek: Nincsenek ugyan levédve ezek a magyarítások, de mindenki döntse el magában, hogy más lelki ismerettel végzet munkáját ellopja. Itt az oldalon nem egy ember szégyellhetné magát emiatt.
[moderálva]
És most nyers leszek: Nincsenek ugyan levédve ezek a magyarítások, de mindenki döntse el magában, hogy más lelki ismerettel végzet munkáját ellopja. Itt az oldalon nem egy ember szégyellhetné magát emiatt.