Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
szerintem a mű egész jó csak kár, hogy nincs ehhez még hozzá toldva legalább 3x ennyi, mert akkor még élvezhetőbb lenne jó a képekm és ezért nekem sajnos csak 8p ért e mű folytasd!...
a család szex mindig is izgatni fog annyira csábító annyira jó ezt nem lehet elmagyarázni ez fantasztikus meg élni a valóságban mikor a fiaddal, lányoddal szexelhetsz
Képregényeknél(hentai) Kis mellü nő hülyén nézne ki, kontra kis péniszű férfi sem nézki jól. És ne feled izgatóbb is.(már mint nőnél személyem szerint) Törté-net kérdezd meg. De meg láttásom szerint függ a témától, minöségtől.pl.: az első képregényem ami nem került ki (már több, mint féléve az Hentai/animal/incest(jellentés:kutyák egy iskolás lányt partiba vágják, majd a barátnőjét és a barátnője anyját is) keverék témáju volt két részes. De úgy voltam "Lazer's művész Art képeivel is 3 részes kép sorozat egy kikerült a többi 2 rész még mindig nem.(negatív visszhang gondolom) De a "Gazdag Szuka" képregényem 1 héten belül ki került. Téma, mennyiség (nem 10 db kép)befolyásolta szerintem. De most jó ez a heti 3 képregény frissités, így csak nyugalom ki fog zerintem kerülni. Csinálj addig mást.
Kicsit rövid egyébként nem értem hogy a hasonló képregényeknél miért kel általában hatalmas melleket rajzolni a nőknek . Egyébként kérdezném hogy általában egy képregény a feltöltéstől számítva menyi idővel kerül ki az oldalra kinek mi a tapasztalata kérem írja meg aki tudja
csak kár, hogy nincs ehhez még hozzá toldva legalább 3x ennyi, mert akkor még élvezhetőbb lenne
jó a képekm és ezért nekem sajnos csak 8p ért e mű
folytasd!...
annyira csábító annyira jó
ezt nem lehet elmagyarázni
ez fantasztikus meg élni a valóságban
mikor a fiaddal, lányoddal szexelhetsz
Törté-net kérdezd meg. De meg láttásom szerint függ a témától, minöségtől.pl.: az első képregényem ami nem került ki (már több, mint féléve az Hentai/animal/incest(jellentés:kutyák egy iskolás lányt partiba vágják, majd a barátnőjét és a barátnője anyját is) keverék témáju volt két részes.
De úgy voltam "Lazer's művész Art képeivel is 3 részes kép sorozat egy kikerült a többi 2 rész még mindig nem.(negatív visszhang gondolom)
De a "Gazdag Szuka" képregényem 1 héten belül ki került. Téma, mennyiség
(nem 10 db kép)befolyásolta szerintem.
De most jó ez a heti 3 képregény frissités, így csak nyugalom ki fog zerintem kerülni. Csinálj addig mást.