Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
aleksz27: Nem látom értelmét jelezni, de ha olyan vagy, hogy visszaolvasód néha az üzenő falat, akkor jelzem, de nem a közel jövőben lesz. Függ, hogy milyen megrendeléseket kapok az anyanyelvemen is. Másik, hogy egy két fordítónál már jeleztem, hogy meg van nekem a képregény teljes verziója és folytatja válaszra sem méltattak.
Ja tudom ez az első fordításom, az elején még nem ment úgy 🙂 Nekem se sok időm van, tudod a meló. Most egyenlőre hanyagolom a többi részt mert elég hosszúak. Más típusú rövidebb képregényeket állok neki majd fordítani. Ha van kedved nekiállhatsz a 2. résznek csak tudjam előre, hogy akkor én már ne álljak neki.
aleksz27:Ahogy idöm engedi, ha megbízol bennem segíthetek a szöveg be írásban. Elég sok helyen ki lógtál a szöveg buborékból nem nagy segítség, de olvashatóbb lesz.
Függ, hogy milyen megrendeléseket kapok az anyanyelvemen is. Másik, hogy egy két fordítónál már jeleztem, hogy meg van nekem a képregény teljes verziója és folytatja válaszra sem méltattak.
Az csak 9 oldalas, pár hét és az is sorra kerül.
Nekem se sok időm van, tudod a meló.
Most egyenlőre hanyagolom a többi részt mert elég hosszúak.
Más típusú rövidebb képregényeket állok neki majd fordítani.
Ha van kedved nekiállhatsz a 2. résznek csak tudjam előre, hogy akkor én már ne álljak neki.
Aki esetleg beszállna esetleg mást fordítana itt az oldal:
http://svscomics.com/
Folytasd, de ly-vel.