Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
maga a mű egész jó lett, jó lett a képek is de sajnos a hossz elég rövid lett szerintem még ehhez 3x ennyit is hozzá lehetett volna toldani ez a mű nekem 8p lett sajnos folytasd!...
Bocsi a hibákért ,őszinte leszek... ezt most nem ellenőriztem le teljesen. Meg egy kicsit másnapos voltam mikor beküldtem ..... így mikor vissza olvastam minden helyesnek tűnt, de ezentúl használni fogok valami helyesírás ellenőrző programot. Köszi hogy megírtad a véleményed Mikey és építő jelleggel könyvelem el. 🙂
1
M
Mikey
2013. január 6. 01:23
piro01: jó lenne, ha nem lenne tele ronda helyesírási hibákkal.
de sajnos a hossz elég rövid lett
szerintem még ehhez 3x ennyit is hozzá lehetett volna toldani
ez a mű nekem 8p lett sajnos folytasd!...
és mindig élvezettel veszem e témát
számomra ez nagyon felizgató
nagyon jó téma
Köszi hogy megírtad a véleményed Mikey és építő jelleggel könyvelem el. 🙂