Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Ez trágya. "ithol" "meg dugjon" "ad nekem" "lessz" "baszál" Nem folytatnám. Ilyet hogy a jó francba lehet publikálni??? OK, hogy nem az irodalmi mélységekért jön ide az ember, de azért egy általános iskolai alapvető nyelvtani szintet tudjunk már tartani!!!
"ithol"
"meg dugjon"
"ad nekem"
"lessz"
"baszál"
Nem folytatnám. Ilyet hogy a jó francba lehet publikálni???
OK, hogy nem az irodalmi mélységekért jön ide az ember, de azért egy általános iskolai alapvető nyelvtani szintet tudjunk már tartani!!!
csak az a baj, hogy még ehhez 2x annyit is hozzá lehetett volna adni, mint ami most lett belőle
így most sajnos nekem csak 8p lett...
lesz a családi szex téma
örök favorit lesz
nagyon felizgulok tőle