Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Madeye: Nézd meg az "Angyalok a Galaxysban" és ezt. Grafikai változás szembe ötlő ez 2012 kiadás, míg az utóbbi, ha jól tudom 1998-2000 kiadás. Én inkább azt vettem észre, hogy a 3D képregények egyre jobban ki szorítják a rajzoltat. Félre dobtam egy picit, a 3D képregényeket egy barátom miatt. De "Kunimasa" egyszer a fórumán ezt írta:"Rühellem, ha egy jó grafikájú képet (3D, rajzolt) teli raknak szöveg buborékkal, ne várjon senki tőlem ilyen munkát." v-ir-a: A többségnek írtam, nem személy szerint neked. Csak meg írtam milyen történeteket, stílust, fogok csinálni (3D, különböző történeteket, szöveges Art) és kerülni a közeljövőben 10 oldal alattit, incest, cenzúrázott holmikat. Nem vártam, hogy nagy sikert fogok aratni velük, de csak azért csinálom, hogy a magyart és az angolt gyakoroljam + az asszony beszélt rá.
axelley🙂 én nem azt írtam, h nem tetszett, sőt... én szívesen nézem olvasom a képregényeket,
1
M
Madeye
2012. október 14. 12:53
Én általában alapból nem is szeretem a 3D-s részeket, a történet majdnem mindig gyenge bennük, de ez még az átlag 3D-hez képest legalább egész igényesen volt megrajzolva.
Nekem inkább történetileg ezek jönnek be, mint az a sok "incesT" történet. "ZZomp" munkái meg ilyenek. "Hentai"- ban meg azt nem bírom, hogy teli teszik állandóan azokkal a fírkákal(azt hiszem "effektek"😉 meg agyon vannak cenzúrázva. Azt hiszem erre mondják "ízlések és pofonok", de ha le fordítom miért ne osztanám meg talán van akit ez érdekel.
Én inkább azt vettem észre, hogy a 3D képregények egyre jobban ki szorítják a rajzoltat. Félre dobtam egy picit, a 3D képregényeket egy barátom miatt. De "Kunimasa" egyszer a fórumán ezt írta:"Rühellem, ha egy jó grafikájú képet (3D, rajzolt) teli raknak szöveg buborékkal, ne várjon senki tőlem ilyen munkát."
v-ir-a: A többségnek írtam, nem személy szerint neked.
Csak meg írtam milyen történeteket, stílust, fogok csinálni (3D, különböző történeteket, szöveges Art) és kerülni a közeljövőben 10 oldal alattit, incest, cenzúrázott holmikat. Nem vártam, hogy nagy sikert fogok aratni velük, de csak azért csinálom, hogy a magyart és az angolt gyakoroljam + az asszony beszélt rá.
én nem azt írtam, h nem tetszett, sőt...
én szívesen nézem olvasom a képregényeket,
"Hentai"- ban meg azt nem bírom, hogy teli teszik állandóan azokkal a fírkákal(azt hiszem "effektek"😉 meg agyon vannak cenzúrázva.
Azt hiszem erre mondják "ízlések és pofonok", de ha le fordítom miért ne osztanám meg talán van akit ez érdekel.
attól eltekintve, h néha felszisszentem, izgató volt🙂