Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Ez csak az első rész. Ezen kívül csak arra vagyok kíváncsi, hogy megérné e a másodikat le fordítani? Mert ha nem, akkor nyilván nem vesződök vele. De ha megéri, akkor azt is megcsinálom, az már hosszabb. Illetve igyekszem a szövegen javítani, hogy jobb legyen!
1
M
Mikey
2012. augusztus 17. 00:14
Ez mi volt? A grafika egész jó, a szöveg épphogy elmegy, de ez 1 egész rész lenne? Ha kerek lenne a sztori, szerintem sokkal jobb lenne a pontozása is...
Úgy mint a második részt, lehet ezt sem ártana újra fordítani, és javított formában feltenni?
Ezen kívül csak arra vagyok kíváncsi, hogy megérné e a másodikat le fordítani?
Mert ha nem, akkor nyilván nem vesződök vele.
De ha megéri, akkor azt is megcsinálom, az már hosszabb.
Illetve igyekszem a szövegen javítani, hogy jobb legyen!
Ha kerek lenne a sztori, szerintem sokkal jobb lenne a pontozása is...