Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
gabriel1981: Az Első Bevetés! 1 sajnos ebből ennyi volt még van 2 része, de az már külön történet, de elég sokat küldtem be hasonló jellegűt. Madeye: ahogy meg figyeltem kevés ilyen van az oldalon így meg próbáltam ezt a stílust. Hát úgy, mint a Furry képregényeknél ez is vegyesen ossza meg a népet.
1
M
Madeye
2012. július 5. 16:34
Nem csípem az ilyeneket, inkább maradjunk a normális ember-ember dugásnál meg a normális képregényeknél.
1
R
Rinaldo
2012. július 5. 15:58
Jól meg baszták őket a szörnyek szájba,pinába,seggbe.
Madeye: ahogy meg figyeltem kevés ilyen van az oldalon így meg próbáltam ezt a stílust. Hát úgy, mint a Furry képregényeknél ez is vegyesen ossza meg a népet.