Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
10p adtam erre a műre a baj csak nekem, magán véleményként annyi, hogy a homoszexualitást nem vették be a két férfi egymással, de ez csak én vok folytasd!...
Biggabo,ChoZen: Sokadik ilyet töltötték fel már az oldalra, már hiányoltam mikor szolaltok meg, de nézzétek, meg aki a ti fordításotokra kíváncsi az szavaz is( én ilyenre nem szoktam szavazni). A másik ehhez van, szöveg nekem legalább is az van meg, mert van a szöveg és mellé szokták tenni az Art képeket is ennél a rajzolónál.
Ilyet kismilliót be tudnék küldeni, tele vannak a comics oldalak ilyen szöveg nélküli 3D-s cuccokkal, de nem teszem mert nincs vele semmi meló és szerintem ilyenekkel VIP-t szerezni - nem is tudom hogy fogalmazzak finoman -, túl könnyű!!!
a baj csak nekem, magán véleményként annyi, hogy
a homoszexualitást nem vették be
a két férfi egymással, de ez csak én vok
folytasd!...
megfelelő a hossza is
és a képek is felizgatóak