Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
LOL!!! Gratulálok jó kis képlékeny találtál kár régen voltak ilyenek a sok herkefroditasok után hogy kicsit kiegyensulyozzuk a mérlegét meg tom ilyen kellene egy hermatroditas helyett 2 ilyen en nagyon örülnek neki,de ez csak az éj szociális véleményem! Több ilyen és több tirts-s kéne! 😀 (Az "Aliz szexorszagban"-nak lesz folytatása? Várható belőle folytatás?*-))
1
D
Darius.Pretoryan
2012. június 4. 21:29
Jaja, végre valami üdítő változatosság a sok moslék után! 🙂 Nálam 10/10
1
x
x124
2012. június 4. 20:25
Könnyű,laza,jó.
1
Padawan001
2012. június 4. 16:44
Egy Hilda vagy egy Dr Mazsovitch című képregényhez képest gyengék a képek. De a szöveg profi, és mint legutóbb írtam, jót nevettem rajta! 😀
Egyáltalán nem gyengék a képek. (most hazabeszéltem🙂 Egyébként ez egy társadalmilag is elfogadott hetero képregény, színes, szépek a rajzok, humoros, régen volt már ilyen...
1
Padawan001
2012. június 4. 00:26
Bár a képek kicsit gyengék, de azért nagyon jót nevettem rajta!
Biggabo, hoztad a formád 😉 (szép munka)
De a szöveg profi, és mint legutóbb írtam, jót nevettem rajta!
😀
Egyébként ez egy társadalmilag is elfogadott hetero képregény, színes, szépek a rajzok, humoros, régen volt már ilyen...
8 pont