Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Golem semmi akadálya ,habár hozzáteszem hogy sajnos ebből a műfajból ritka a teljes képregény ,fölég ami szebb rajzstílusban készül, illetve ügy kell összevadászni a képregény oldalait.....pl. a " Tammy karácsonya " című képregényt 3 különböző helyről tudtam összekaparni sőt az utolsó képet én rajzoltam újra...mert csak félig volt meg a másik felét lehagyták.... Amúgy ide megengedett a link /linkek/ beillesztése más oldalak hirdetése ? " ha igen " akkor küldöm a linket.
Akárki akármit mond nekem nagyon tetszett! 😀 (Ha nem lesz több az oldalon akkor piro01 légyszíves adj egy linket ahol találok ilyeneket, mert én már egy csomó s***t találtam és kéne vmi. jó oldal. ha ebben tudsz nekem segíteni akkor előre is köszönöm!) 😀 Szerintem a sok Emos hermafroditás mellé néha kellenek ilyenek is, de ez csak az én véleményem! 😀
Szerintem több furry-s képregényt nem fogok készíteni! Kivéve ha nem valami jobb grafikával rajzolt! Ez a darab még az első fordításaimból való de csak most került ki az oldalra, norbert78 mindenkinek más az ízlése, de az tény hogy ez a kategória eléggé megossza az olvasó közönség véleményét ezért döntöttem úgy hogy többet nem készítek ebből a műfajból.
Amúgy ide megengedett a link /linkek/ beillesztése más oldalak hirdetése ? " ha igen " akkor küldöm a linket.
képregény