Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Piro01 lehetne egy kérdésem? Amit linkeltél oldalon az "E-Mail" cím és a "Submit" között van vmi. amit nem tölt be nekem, vagyis azt nem, hogy oda mit kéne írni! Oda mit kell írni? *-) Köszi a segítséget előre is!
axelley sok sikert várom a végeredményt és a nép reakcióját, kíváncsi vagyok mi lesz belőle. Mivel nekem is van 1 pár ebből a kategóriából....de túl bizarrnak találtam és nem mertem megkockáztatni 🙂 ,de tudod bátraké a szerencse !
piro01: Te munkáid után én csodálkoztam, hogy nem nyúltál hozzájuk, de én most próbálom ki magam és Hentai-animal kategóriát választottam nem találtam az oldalon, ha J.N. munkáit te animal-nak tartódd, akkor már izgulok, hogy fogadják az enyémet.
Axelley , de igen ismerem, és neki is álltam le fordítani őket de a nyers fordításnál tovább nem jutottam, mivel nem tudtam eldönteni hogy érdemes e vele foglalkozni mivel az inkább már animál kategória lenne ,de így belegondolva lehat hogy egy próbát megérne. Golem akkor megy a link.
hadár az egyik oldal az elmúlt 3-4 hétbe nem nagyon akart működni.
Nem találok ilyen opciót az oldalon....Magamat megtaláltam de...ennyire vak lennék ? 🙂
Golem akkor megy a link.