Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Az előzmény címe: Amit csak akarunk. Megtalálod ugyanitt a történetek között és már fel van töltve a 3. rész is. Sőt az élmény hatására írtam egy 2 részes kitalált sztorit is, az is nemsokára olvasható lesz itt az Én sztorim 1-2 címmel.
1
Padawan001
2012. május 22. 12:13
A címből ítélve ez egy folytatás... Hol lehet olvasni az első részt? Vagy ha nincs első rész, akkor később lesz egy előzmény? Ami az első rész lesz? A történet szerintem nagyon jó volt, tettszett! 🙂
Nagyon felizgultam rajta , nekem természetes és jó dolog a családon belül , ma 40-es anyaként is csinálom , amit kislány koromban kezdtem el , csodálatos , úgy ahogy itt leírodott
Ha akarsz beszélgetni a témáról: akos.nemeth@citromail.hu-ra írhatsz nekem.
Üdv. Kicsifiú
Az előzmény címe: Amit csak akarunk. Megtalálod ugyanitt a történetek között és már fel van töltve a 3. rész is. Sőt az élmény hatására írtam egy 2 részes kitalált sztorit is, az is nemsokára olvasható lesz itt az Én sztorim 1-2 címmel.
Hol lehet olvasni az első részt?
Vagy ha nincs első rész, akkor később lesz egy előzmény?
Ami az első rész lesz?
A történet szerintem nagyon jó volt, tettszett! 🙂