Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
A történet jó. Csak azt keztem el számolgatni, hogy … ha a jelenléti ívtől tart, max .14 lehet. (18 centis farokkal). A tanárnő, szaktanár, tehát egy 4 éves képzést kinézek belőle. Nem volt katona, mondjuk azonnal bejutott és elvégezte. Tehát 22 legfiatalabban. Volt egy tanév, amin túl vannak. azaz 23. Tehát 14/23, azaz .61. A jó öreg aranymetszés. Volt már 12 év korkülönbséges partnerem, de akkor már voltam 40, azaz én .80-ra húztam lapot. Tehát a korkülönség alapján el tudnám képzelni, de az a tény, hogy a nő igen dirigál a srácnak, miközben a srác, gerjed a topless napozókra, miközben a 7"-es rúdjával igen jó bánik. Nem teszi hihetővé a történetet. Már képileg is van problémám. Egy 14 éves srác (hacsak nem) egyáltalán nem kelti azt a maszkulin ffi benyomását, akire egy ilyen szigorú tanitónő gerjedne. Tehát szerintem nem reális a történet, bár érdekes.
Csak azt keztem el számolgatni, hogy … ha a jelenléti ívtől tart, max .14 lehet. (18 centis farokkal). A tanárnő, szaktanár, tehát egy 4 éves képzést kinézek belőle. Nem volt katona, mondjuk azonnal bejutott és elvégezte. Tehát 22 legfiatalabban. Volt egy tanév, amin túl vannak. azaz 23. Tehát 14/23, azaz .61. A jó öreg aranymetszés. Volt már 12 év korkülönbséges partnerem, de akkor már voltam 40, azaz én .80-ra húztam lapot.
Tehát a korkülönség alapján el tudnám képzelni, de az a tény, hogy a nő igen dirigál a srácnak, miközben a srác, gerjed a topless napozókra, miközben a 7"-es rúdjával igen jó bánik. Nem teszi hihetővé a történetet.
Már képileg is van problémám. Egy 14 éves srác (hacsak nem) egyáltalán nem kelti azt a maszkulin ffi benyomását, akire egy ilyen szigorú tanitónő gerjedne.
Tehát szerintem nem reális a történet, bár érdekes.
Lesz folytatása ?