Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
és keféljen az egész család együtt nagyon jó lenne, de az már 50 60 oldal kéne legyen, én most biztatásért erre 8p adok, hogy a folytatás jöjjön és hosszabb legyen, hisz ez csak az alapszitu lett...
nagyon tetszett, de zavar, hogy csak 14 kocka lett még minimum 16 kellett volna, de remélem lesz folytatás, ahol apa anya fiútestvér és lánytestvér együttesen szexelnek, bukjanak le egymás előtt
Ja bocs, elfelejtettem már kinek írtam.🙂 Egyébként igazad van, nehéz, ajánlom hogy keress rá az említett oldalon ezekre: adulcomicsclub, palcomix, milftoon, eadultcomics, JKRcomix, drawn-sex, stb... ezek a stúdiók készítenek ilyesmiket, jobbakat.
Tudom, tudom írtad a múltkor is, szoktam is nézni elég sűrűn csak azt mondom, hogy elég ritka az olyan jó minőségű képregény mint pl a Kocka Élet vagy a Samponod 🙂 Cserébe adok én is egy linket hátha találsz valami kedvedre valót: http://www.fritchy.com/hentai-anime/
Az a baj, hogy nem egyszerű olyan képregényt találni amit igényesre rajzoltak, a sztorija is jó és ne adj isten még színes is legyen :( vagy csak én keresgélek rossz helyen 🙂
Egyébként igazad van, nehéz, ajánlom hogy keress rá az említett oldalon ezekre: adulcomicsclub, palcomix, milftoon, eadultcomics, JKRcomix, drawn-sex, stb... ezek a stúdiók készítenek ilyesmiket, jobbakat.