Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Már fordítottam 15 képregényt, de a szövegekhez senki sem fűzött kritikát... ja bocs de, volt már hogy elírtam egy betűt, és akkor megkaptam, hogy életemben nem láttam még nyelvtan órát... a kritikus tömeg mi???
Ellenben a műfajt szapuló homofóbokból van egy rakás, igen műfaj, nem írtam el, ez japánban egy közkedvelt műfaj, a futanari, ennél nem a ratyik a célközönség, ott mindenki olvassa és itt is sokan csípik... egyébként ezek vicces történetek és ilyen jó rajzokat is ritkán látni, de persze csak a "negatívumokat" kell kiemelni...
1
t
tutalibermaliber
2012. február 24. 11:42
szar. hangyafaszú szűz fiúk rajzolnak ilyet ... és valószínűleg ők a célcsoport is
Ilyet is csak a gyíkfaszú kis csirák rajzolnak.
Nem rosszak ezek a képregények, pedig én határozottan ragaszkodom hozzá, hogy nálam legyen a "fegyver", ne pedig a csajnál. 😉
a kritikus tömeg mi???
Ellenben a műfajt szapuló homofóbokból van egy rakás, igen műfaj, nem írtam el, ez japánban egy közkedvelt műfaj, a futanari, ennél nem a ratyik a célközönség, ott mindenki olvassa és itt is sokan csípik... egyébként ezek vicces történetek és ilyen jó rajzokat is ritkán látni, de persze csak a "negatívumokat" kell kiemelni...