Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
mind a képek, mind a párbeszéd jó és a hossz is majdnem eléri a 30 képkockát (de ugye még se 30) így én erre 9,5p tudtam adni, mert a minimum ugye nálam a 30 és a 26 az alatta van, vártam volna még legalább 4 kockát a szex jelenetből, de attól még nagyon tetszett...
nagyon jó az análszex, amit én férfiként is passzív formában is kipróbáltam, tehát én voltam a nő egy férfinél és nagyon szeretem, ha egy kemény fasz a seggembe hatol, szóval tudom milyen az análszex mindkét oldalán lenni és nagyon jó..