Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
maga a mű képei nagyon jók, a párbeszéd elég tömör lett, de szerintem az is jó, de amit hiányolok az a hossza, mert szerintem elég rövidre sikerült, lehetett volna még ennek a dupláját e műhöz hozzácsatolni és akkor a pontom is maximális lenne, de így sajnos csak 7p tudok adni...
jó a téma a gruppen is és az análszex is nagyon fel tudnak izgatni az ilyen történetek és azt még jobban bírom, ha a gruppenbe homo szexualitás is lenne, mert akkor mindenki mindenkivel tudna szeretkezni
Rendbe, ha van rá igény akkor nincs akadálya habár hozzá kell tennem hogy ennyire kidolgozott képregényt ebbe a kategóriába keveset találtam,de körbenézek a kedvetekért.
1
g
gitanes777
2011. december 30. 12:36
Nah ez már nagyon tetszik... még több ilyet szeretnék 😀