Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
En nem vagyok erotika connosieur, igy nekem mindegy ,hogy volt mar,mikor es kialltal keltetett.Nekem tetszett. Ha plagium az az irok civakodasa lehet. Nem az olvasoke!!!
Elnézést kérek hibáztam!Rosszul emlékeztem a szerzőre. Az előző hozzászólásomban rossz nevet említettem íróként / ,, Santiagó " /. A helyes Epicfon : Lezáratlan családi ügyek I. rész ennek szeretném már a 2. részét látni ,és olvasni.
1
o
ogree49
2011. november 14. 07:35
Ez a történet már valóban szerepelt régebben. Sajnos egyre több olyan történet van amit már lehetett olvasni, csak más címmel jelenik meg. Egyébkeként nem rossz. De olyan is van ami már 2 éve jelent meg. Ha jól emlékszem a szerző Santiagó , és azóta sincs folytatása.Pedig jó lenne olvasni.
1
tutajos46
2011. november 14. 04:10
Nagyon jó. De kár az újgazdag gyerek dumáért az elején.
A helyes Epicfon : Lezáratlan családi ügyek I. rész ennek szeretném már a 2. részét látni ,és olvasni.
Egyébkeként nem rossz.
De olyan is van ami már 2 éve jelent meg. Ha jól emlékszem a szerző Santiagó , és azóta sincs folytatása.Pedig jó lenne olvasni.