Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Az átlag 3D-k hez képest ezek egész jó rajzok anatómiailag, kivéve egy- kettőt. Viszont egyetértek avval, aki a rém gyenge szöveget kritizálta. Én személy szerint élveztem.
1
i
igrac
2011. november 8. 14:57
A képregény nem rossz, de a szöveg! Ha a fordítás helyett valami egyedi szöveget írtál volna hozzá, tuti sokkal jobb lenne.
"fogd be a pofád és dolgozz" ez milyen állat 😀...adok rá 7 pontot,mert szétröhögtem az agyam miközben olvastam 🙂
1
a
arnold8705
2011. október 10. 16:05
Jó ez!
1
Padawan001
2011. október 10. 15:40
Tehát, akkor az ilyen képregényekre nem vevő a nép. Akkor tényleg nem tudom, hogy mit is kellene fordítani és fel tenni! Na mindegy, azért megpróbálok még válogatni.
1
t
tutalibermaliber
2011. október 10. 11:40
ez milyen szar! egy ilyen történetben nem az az izgalmas, hogy hány pózban tudnak dugni, hanem hogyan jutnak el odáig, hogy egymáshoz nyúlnak ... a formák meg anatómiailag nonszenszek (15-ös képen hanyat fekvő nagymellű nő melle soha nem áll így; 18-as kép, a faszi bal bokája???; 19-es kép a nő melle felfelé lóg???; 27-es kép a faszi zacsija szarik a gravitációra?😉 szóval fos ez ... kár a bitekért
Viszont egyetértek avval, aki a rém gyenge szöveget kritizálta.
Én személy szerint élveztem.
Akkor tényleg nem tudom, hogy mit is kellene fordítani és fel tenni!
Na mindegy, azért megpróbálok még válogatni.
a formák meg anatómiailag nonszenszek (15-ös képen hanyat fekvő nagymellű nő melle soha nem áll így; 18-as kép, a faszi bal bokája???; 19-es kép a nő melle felfelé lóg???; 27-es kép a faszi zacsija szarik a gravitációra?😉
szóval fos ez ... kár a bitekért