Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
17/42, 0.4 azaz több, mint 2 és fél-szer idősebb. Nem voltam még nő, pontosabban nem emlékszem a számtalan életeim közül azokra, amelyekben nő voltam… , de ha nő lennék 42 éves, észre se vennék egy 17 éves leskelődő, pattanásos pubit. A helyszín reális, bár a panel fürdőszobálya nem túl nagy 2 embernek. Viszont a korkülönbség miatt, csak fantáziának tartom, minden realitást nélkülözve. Hja, és egy 42 éves nő, nem a mennyiségre, hanem a minőségre hajt.
1
t
tibee72
2021. február 16. 15:12
Jó volt, csak kicsit sokszor élveztél el. 🙂
1
p
papi
2020. október 29. 09:10
Nagyon aranyos történet, csak hiányzik a folytatás.
1
f
feherfabia
2014. december 2. 06:00
8P
1
a
A57L
2014. május 23. 06:11
Nagyon jó írás.
1
n
norbert78
2012. május 24. 10:23
szerintem nem rossz fiú koromba én is szeretem volna minden szomszéd asszonyt megdugni
Nem voltam még nő, pontosabban nem emlékszem a számtalan életeim közül azokra, amelyekben nő voltam… , de ha nő lennék 42 éves, észre se vennék egy 17 éves leskelődő, pattanásos pubit.
A helyszín reális, bár a panel fürdőszobálya nem túl nagy 2 embernek.
Viszont a korkülönbség miatt, csak fantáziának tartom, minden realitást nélkülözve.
Hja, és egy 42 éves nő, nem a mennyiségre, hanem a minőségre hajt.