Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Asszem a probléma egyik kiváltó oka, hogy mostanra fogyott el az a több, mint száz képregény, amit több, mint egy éve feltöltöttem. Mivel mostanában nincs időm fordítani, így hasonló áradatra nem is lehet számítani a jövőben (részemről legalábbis).
1
e
edem
2010. december 23. 18:37
ráadásul régebben 3-4 naponta frissítettek, most meg hetente! kezd lehúzás-szagú lenni!!! ha nem lesz komolyabb változás én többet nem fizetek elő, az tuti!!! 500Ft-ért havonta kapok 10-20 oldal képregényt ami nem is összefüggő, hanem x számú képregény folytatása...
1
n
nagynoszi
2010. december 20. 22:09
szerintem is!!!Ez elég gáz... legalább valami normális képregényt raknátok fel,de így,hogy semmi értelme szinte+épphogy valamennyi kár elkérni 500ft-ot!
1
e
edem
2010. december 20. 18:29
most komolyan azért kell havonta 500 FT tagságit kifizetni, hogy cserébe HETENTE feltegyenek egy hosszabb képregényből 5-6 oldalt??!! Ez így nagyon kevés!!!
kezd lehúzás-szagú lenni!!!
ha nem lesz komolyabb változás én többet nem fizetek elő, az tuti!!!
500Ft-ért havonta kapok 10-20 oldal képregényt ami nem is összefüggő, hanem x számú képregény folytatása...
Ez így nagyon kevés!!!