Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Nem rossz a történet, csak technikailag sántít, hogy az apának vasectomia-ja volt, vagyis elkötötték az ondóvezetéket, így nem tudja teherbe ejteni a lányát, akkor mit spriccelt a lánya melleire, a hosszú megtartóztatás után? 🙂
Maga a történet igazán meglepő volt,bár a cerkám nem meredezett utána a nadrágomban. Ennek ellenére igazán összeszedett volt,s ahogy kell, volt eleje, vége, s közepe. Kellemes kis történet, tökéletes fogalmazással. Összességében igazán jónak tudom értékelni! Köszönöm a lehetőséget, hogy olvashattam!
Ennek ellenére igazán összeszedett volt,s ahogy kell, volt eleje, vége, s közepe.
Kellemes kis történet, tökéletes fogalmazással.
Összességében igazán jónak tudom értékelni!
Köszönöm a lehetőséget, hogy olvashattam!