Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Távábbra is maradt két aggodalmam. 1. Ha nem ilyen mohó a tisztelt kolléga, akkor le sem bukik. Nem tanítom ki arra, hogyan kellett volna tapintatosabban hátbatámadni a tiszta versenyt, magától is rá fog jönni, bár az intelligencia szintjére utal, hogy eddig nem jött rá. 2. Mivel a versenyt úgy írták ki a szervezők, hogy a szavazatok száma dönt, a fondorlatok kiszűrésére irányuló törekvés már nem tudja visszarendezni a tiszta irányba a versenyt különös tekintettel arra, hogy még akár az én instrukcióim nélkül is ki találhatja a csaló a trükköt, amely leleplezhetetlenné teszi. Így a nyertes, ha történetesen nem a rossz szándékú, és a manipulálásban élenjáró szerző lesz is, akkor sem gondolhat arra, hogy tiszta versenyben vett részt. Ezért nem szeretnék én a helyezettek között sem lenni, meg azok között sem, akik veszítenek. Mások helyett szégyellem magam. Mindezek mellett szeretném elismerni a szervezők törekvését a tiszta versenyre, nem az ő hibájuk, hogy a csalók helyből erősebbek a csalásban, mint mások nekifutásból.
Szép napot mindenkinek! 🙂 Itt esik. Biztos lesz majd jobb idő is, ha nem hamarabb, akkor nyáron tuti🙂
1
T
Törté-Net
2010. november 10. 12:03
Ne aggódjatok, csodálatosan látszik, hogy melyik regisztráció az (egyenlőre 1 db), aki tendenciózusan pontoz. Az ilyeneket természetesen utólag szűrni fogjuk. 🙂
A következő napokban napi 3-4 véletlenszerűen választott történet ki lesz emelve a főoldalon a szokásos kis ízelítővel együtt, hogy jobban reflektorfényben legyenek. 🙂
Ja, repkednek az 1 pontos szavazatok olyan történeteknél, amit még idő sem volt elolvasni. Csak remélni tudom, hogy minél többen szavaznak normálisan, és ezek majd nem nyomnak sokat a latban...
Látom, valakinek mégiscsak megérte azt a pár száz forintot, hogy le egypontozzon pár történetet. Holnap megint néhány, holnapután a folytatás és igy tovább. Ezért nem volt érdemes a korrekt bemutatásra törekedni. Jól indul a nap. Sziasztok
1
T
Törté-Net
2010. november 10. 09:39
Kedves Kicsit Bob!
A mai nap elég tág fogalom, nem hiszük, hogy reggel fél 8-kor vége is lenne a napnak. Fél 10-kor pedig kikerült mind a 32 db pályamű 🙂
Ezt is köszönöm! Egyet értek abban Iziben rájederrel, hogy teljesen tiszta nem lehet, de így valóban minden óvintézkedés megtörtént. Még egyszer köszi.
1
T
Törté-Net
2010. október 21. 14:43
Kedves íróink, ezennel eldöntött tény, hogy a versenyen indulók ki lesznek zárva a szavazásból. 🙂
Addig is, aki nem küldött be még, tegye meg, ugyanis a nagy számű érdeklődőre való tekintettel pár nappa meghosszabítottuk a nevezési lehetőséget, azaz 2010. október 31-ig lehet beküldeni a műveket, és a szavazás várhatóan november 2-án vagy 3-án fog kezdődni.
Sajnos tényleg van olyan, aki magára maximumot nyom, az ellenfeleire meg 1-est osztogat. Más jellegű versenyen volt ilyenhez "szerencsém". Tényleg jó lenne valahogy ezt is kiszűrni. Teljesen tiszta ugyan nem lehet a verseny, de megközelíthető az ilyen kiskapuk bezárásával.
nekem ilyen eszembe se jutott/hogy magamra szavazzak meg hasonlók/ Remete D.László...de támogatom...tuti van ilyen is , jó lenne tiszta versennyel eldönteni a sorrendet Üdv
1
T
Törté-Net
2010. október 20. 14:58
Sziasztok!
A kéréseteket figyelembe véve, a szavazás lezártáig az írók nevei nem fognak látszani. A szavazás lezárta után természetesen nyilvánossá tesszük a neveket.
És a legutóbbi felvetésben is van ráció, mindenképpen megfontoljuk. 🙂
...és igazán nem szeretnék telhetetlen lenni! (Köszönöm az eddigieket!) Az a végtelenül csúnya ötlet vetődött fel bennem, mi lenne (most támad majd gyilkos kedve a rendszergazdának) ha ki lennének zárva a szavazásból azok, akik indulnak a versenyen. Könnyen gombnyomogató viadallá alakulhat a dolog. Csak azoknak kell egypontosokat adni a hátul kullogóknak, akik előttük állnak. Erre mindenki rájön, és őrült módon elkezdi osztogatni az egyeseket. Aki tévedésből kimarad, az megnyerheti a versenyt. Tudom, ez némi munkát jelent a számítástechnikusoknak, de azért nem akkorát, amit ne lehetne negyed óra alatt megvalósítani. Bocsi, hogy ennyire kukacos vagyok! Voltak tapasztalataim az egypontosokkal.
A történet feltöltésekor kérdeztem, de nem tudom időben eljut-e illetékesekhez a kérdés (kérés) Nem lenne-e jó a verseny végéig csak egy számmal helyettesíteni a beküldők nickjeit? Vannak szurkolótáborok, amiknek a tagjai nem a történetet minősítik, hanem azt, hogy szeretett írótól érkezett-e, vagy sem. Taln objektívabb lenne a szavazás. Végül is tényleg a történetek versenyeznek egymással, nem a szurkolótáborok.
1
T
Törté-Net
2010. szeptember 29. 14:24
Kedves Tom Erotic!
Igen, mint a versenyleírásban is írtuk 1 ember csak 1 történettel nevezhet, így abba kell minden fantáziáját, ötletét, tudását beleadnia. 🙂
1. Ha nem ilyen mohó a tisztelt kolléga, akkor le sem bukik. Nem tanítom ki arra, hogyan kellett volna tapintatosabban hátbatámadni a tiszta versenyt, magától is rá fog jönni, bár az intelligencia szintjére utal, hogy eddig nem jött rá.
2. Mivel a versenyt úgy írták ki a szervezők, hogy a szavazatok száma dönt, a fondorlatok kiszűrésére irányuló törekvés már nem tudja visszarendezni a tiszta irányba a versenyt különös tekintettel arra, hogy még akár az én instrukcióim nélkül is ki találhatja a csaló a trükköt, amely leleplezhetetlenné teszi. Így a nyertes, ha történetesen nem a rossz szándékú, és a manipulálásban élenjáró szerző lesz is, akkor sem gondolhat arra, hogy tiszta versenyben vett részt. Ezért nem szeretnék én a helyezettek között sem lenni, meg azok között sem, akik veszítenek. Mások helyett szégyellem magam.
Mindezek mellett szeretném elismerni a szervezők törekvését a tiszta versenyre, nem az ő hibájuk, hogy a csalók helyből erősebbek a csalásban, mint mások nekifutásból.
Az ilyeneket természetesen utólag szűrni fogjuk. 🙂
A következő napokban napi 3-4 véletlenszerűen választott történet ki lesz emelve a főoldalon a szokásos kis ízelítővel együtt, hogy jobban reflektorfényben legyenek. 🙂
Csak remélni tudom, hogy minél többen szavaznak normálisan, és ezek majd nem nyomnak sokat a latban...
Ezért nem volt érdemes a korrekt bemutatásra törekedni. Jól indul a nap.
Sziasztok
A mai nap elég tág fogalom, nem hiszük, hogy reggel fél 8-kor vége is lenne a napnak.
Fél 10-kor pedig kikerült mind a 32 db pályamű 🙂
Jó olvasgatást! 🙂
Egyet értek abban Iziben rájederrel, hogy teljesen tiszta nem lehet, de így valóban minden óvintézkedés megtörtént.
Még egyszer köszi.
Addig is, aki nem küldött be még, tegye meg, ugyanis a nagy számű érdeklődőre való tekintettel pár nappa meghosszabítottuk a nevezési lehetőséget, azaz 2010. október 31-ig lehet beküldeni a műveket, és a szavazás várhatóan november 2-án vagy 3-án fog kezdődni.
Üdv: Törté-Net
A kéréseteket figyelembe véve, a szavazás lezártáig az írók nevei nem fognak látszani. A szavazás lezárta után természetesen nyilvánossá tesszük a neveket.
És a legutóbbi felvetésben is van ráció, mindenképpen megfontoljuk. 🙂
Az a végtelenül csúnya ötlet vetődött fel bennem, mi lenne (most támad majd gyilkos kedve a rendszergazdának) ha ki lennének zárva a szavazásból azok, akik indulnak a versenyen. Könnyen gombnyomogató viadallá alakulhat a dolog. Csak azoknak kell egypontosokat adni a hátul kullogóknak, akik előttük állnak. Erre mindenki rájön, és őrült módon elkezdi osztogatni az egyeseket. Aki tévedésből kimarad, az megnyerheti a versenyt.
Tudom, ez némi munkát jelent a számítástechnikusoknak, de azért nem akkorát, amit ne lehetne negyed óra alatt megvalósítani.
Bocsi, hogy ennyire kukacos vagyok! Voltak tapasztalataim az egypontosokkal.
Nem lenne-e jó a verseny végéig csak egy számmal helyettesíteni a beküldők nickjeit?
Vannak szurkolótáborok, amiknek a tagjai nem a történetet minősítik, hanem azt, hogy szeretett írótól érkezett-e, vagy sem. Taln objektívabb lenne a szavazás. Végül is tényleg a történetek versenyeznek egymással, nem a szurkolótáborok.
Igen, mint a versenyleírásban is írtuk 1 ember csak 1 történettel nevezhet, így abba kell minden fantáziáját, ötletét, tudását beleadnia. 🙂