Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
amit én ebben talán a leginkább nehezményeztem az a hossza, szerintem ugyanis egy képregénnek, ami élvezhető 30 és 50 oldal közötti kell legyen, mert ott lehet részletesen kitérni a szexre és a bevezető is élvezhetőbb, de ami van az jó!! Gratu!!
Kedves Törté-Net! Ezt a képregényt én (Colonel60) küldtem be, szomorú, hogy mégis "ismeretlen szerző" alatt jelent meg. Igazolásul meg lehet nézni az utolsó, 13. lap alján: "Translated by Colonel60". Kérem, ha lehetséges javítani a szerzőt. Köszönettel: Colonel60
Ezt a képregényt én (Colonel60) küldtem be, szomorú, hogy mégis "ismeretlen szerző" alatt jelent meg. Igazolásul meg lehet nézni az utolsó, 13. lap alján: "Translated by Colonel60". Kérem, ha lehetséges javítani a szerzőt.
Köszönettel: Colonel60