Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
szóval nagyon felizgat a családi történet, de persze attól valaki rosszul is tud megírni egy ilyen történetet, de most ez itt nem áll fent, mert ez egy 10p -os történet, bár most egy kicsit kevés volt a hossza, de jó lett!!...
nagyon jó a család szex témájú képregények, már az önmagában felizgat, ha látom a családi címkét egy képregénynél esetleg történetnél, mert első sorban ezen történetek miatt vagyok állandó tagja e oldalnak, mert én nagyon perverz vok erre a témára.. rá vagyok kattanva és nemcsak elméleti szinten..
De azért köszi Jóó lett!