Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Sziasztok! Hát amúgy az Omega Girl is JAB és az is hetero történet. A rajzok hasonlóak mint a többinél, viszont csak úgy jöhetnek a folytatások ahogy azt JAB rajzolja és sajnos nem lök ki magából naponta egy 22 oldalas képregényt :-(
1
G7
2010. május 4. 22:11
Sziasztok! Most épp a Farm lessons az megy vissza heteroba a porszívóügynökkel! Meg ott a nővérkés, az is normális. Nekem inkább az vele a gondol, hogy brutál lassan jönnek a sztorik! Három naponta egy oldal elég gyenge, de tény hogy famtasztikusan jól megvannak rajzolva!
1
Dante
2010. május 4. 14:05
Hát igazából nincs vele semmi bajom :D az Ay Papit bírom is nagyon anno az miatt jöttem ide :D a farm lesson....hááát...az nnekem kicsit már sok xD
1
Goffena
2010. május 4. 13:52
Egon, köszönöm a méltatást! Dante, amennyire látom, JAB majd minden munkája családon belüli fajtalankodásról szól. Nem régen töltöttem fel a Dögös szomszéd csaj ötödik részét, és nagy bánatomra az is végképp ebbe az irányba tűnik változni. Ez igazán csak azért zavar, mert erre már ott volt a Ay Papi és a Farm Lessons. Persze minden tiszteletem JAB-é, mert igényes munkát végez.
1
T
Törté-Net
2010. május 4. 09:38
Sziasztok!
Sajnos egyes emberek lopnak, megpróbálunk fellépni ellene. (Még akkor is ha az írói és olvasó közösséget és funkciókat nem tudják ellopni, és mindig lemaradásban lesznek.)
Üdv: Törté-Net
1
Goffena
2010. május 3. 21:04
Csak azért kérdezem, mert csak ezen az oldalon szoktam közzétenni a munkáimat. Viszont mint minden oldal, ez is áldozatul esik a tartalom teljes lementésének (siterip). Ami ide felkerül, az egyszer megszerezhető lesz ingyen is. Mindent fel lehet törni, és ezt meg is teszik.
1
Goffena
2010. május 3. 20:58
Ezzel is? Azért írtál ide?
1
Dante
2010. május 3. 20:57
Am nem akarok rosszindulatú lenni de....jóh hony én fizettem már azért hogy olvashassam a kérpegényeket XXX-n meg már a 3. képregénnyel találkoztam amit itt is láttam:S
1
Dante
2010. május 3. 20:55
Én azért megnézném XD
Amúgy megkérdem itt tudom h Offolás de ide vlaki hátha válaszol...a JABnak minden stroia ien családon belüli szexről szól ?!XD
1
Dante
2010. május 3. 20:50
Én azért megnézném XD
Amúgy megkérdem itt tudom h Offolás de ide vlaki hátha válaszol...a JABnak minden stroia ien családon belüli szexről szól ?!XD
1
EGOn
2010. május 3. 19:34
Na igen! Ez jól van megrajzolva, jó a magyar szóveg (mint Goffenától mindíg) és igazán csattanós a történet is.
Mondjuk Meleg Kapitány trükkjeire nem igazán vagyok kíváncsi...
1
Dante
2010. május 3. 14:24
ááááá sejtettem nagyon jóóóó :D
1
pamaci
2010. május 3. 05:13
Jó! goffena megint remekelt :-) A végén a poén is jól csattant.
Sajnos egyes emberek lopnak, megpróbálunk fellépni ellene. (Még akkor is ha az írói és olvasó közösséget és funkciókat nem tudják ellopni, és mindig lemaradásban lesznek.)
Üdv: Törté-Net
Viszont mint minden oldal, ez is áldozatul esik a tartalom teljes lementésének (siterip). Ami ide felkerül, az egyszer megszerezhető lesz ingyen is. Mindent fel lehet törni, és ezt meg is teszik.
Mondjuk Meleg Kapitány trükkjeire nem igazán vagyok kíváncsi...
goffena megint remekelt :-)
A végén a poén is jól csattant.
Tetszett, 10 pötty.